Sorozatok

Videojátékból érkezhet új szereplő a Walking Deadbe

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.05 | 20:10

A Telltale játékának főszereplője, Clementine felkeltette a képregény íróinak érdeklődését is. A pletykák szerint akár még a sorozatban is feltűnhet a kislány.

A Telltale fejlesztőcég az utóbbi időben egy elég jó recept szerint készíti legújabb játékait: népszerű sorozatok, filmek, vagy éppen videojátékok mellé készítenek point-and-click stílusú kalandjátékokat. A Trónok harca, a Walking Dead, a Galaxis őrzői, a Batman, vagy a játékok közül a Borderlands is kapott már képregényszerű játékfeldolgozást a Telltaletől, ezek pedig elég népszerűek is a rajongók körében.

A sorozatok közül a CSI-ra álltak rá először, aztán jött tőlük egy Walking Dead játék, majd a Trónok harcához is kitaláltak egy melléktörténetet, amiből csináltak több játékot. A második Walking Dead játékuk a TV-sorozat egyik szereplőjével, Michonne-nal foglalkozott, most viszont úgy néz ki, hogy az általuk kitalált egyik karakter, Clementine kerülhet be a képregénybe, vagy akár az AMC-n futó TV-sorozatba is.

A különböző szériák között eddig is nagy volt az összekapcsolódás, ráadásul a játék két része között eltelik jó sok idő a történetben, a képregény egyik írója, Sean Mackiewicz pedig nemrég egy interjúban arra célozgatott, hogy ezt a kimaradó időszakot akár a képregényben is fel lehetne dolgozni, mert szerintük is nagyon izgalmas a zombiirtó kislány karaktere. Rögtön be is indultak a pletykák, néhányan már azt sem tartják lehetetlennek, hogy Clementine végül a TV-sorozatban is feltűnik, amire ráfér már a vérfrissítés.

(forrás: Uproxx)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló