Sorozatok

Az American Crime Story feldolgozza a Monica Lewinsky botrányt is

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.15 | 16:50

A híres-hírhedt amerikai jogi eseteket feldolgozó tévésorozat 4. évada fogja elmesélni az elnöki szexbűn igaz történetét.

NEW YORK, NY - JUNE 07: (EDITORS NOTE: Image has been processed using digital filters.) Monica Lewinsky attends the 2015 Tony Awards at Radio City Music Hall on June 7, 2015 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images for Tony Awards Productions)
Monica Lewinsky a 2015-ös Tony Awards-on New Yorkban. Fotó: Mike Coppola/Getty Images for Tony Awards Productions.

A Monica Lewinsky-Bill Clinton szexgate egyik legnagyobb tanulsága az volt, hogy nem minden szex, ami annak látszik. A szopás például csak „illetlen fizikai kapcsolat”, de nem szex.

A múlt évezred legvégén kirobbant szövevényes, aljasságokkal és hazugságokkal teli szexügy mind az éppen második hivatali idejét töltő amerikai elnök, Bill Clinton, mind a Demokrata Párt renoméját alaposan megtépázta. Az American Crime Story, Ryan Murphy amerikai televíziós atyaúristen jogi antológiasorozata alaposan fel is dolgozza majd az esetet,

részre hajlás nélkül és zavarba ejtő őszinteséggel,

mint tette azt az OJ Simpson üggyel is az első évadban (ami végül 9 Emmy-t ért). A Clinton-Lewinsky affér kibontása 2019-re várható, a szereplőválogatás most folyik, a forgatás év végén kezdődik el.

Az idei második évad egyébként a Katarina hurrikán pusztítása utáni jogi hercehurcát dolgozza fel, míg a jövőre érkező harmadik pedig az 1997-es Gianni Versace gyilkosság tárgyalását. Mindegyiket epekedve várjuk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.