Sorozatok

Újabb videojátékon alapuló film jön a Netflixre

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.16 | 17:48

Hát ki más, ha nem a Netflix repül rá a Bioshock filmre?

The Hollywood Reporter szerint a Take Two már legalább egy éve próbálja tető alá hozni a Bioshock alapján készülő filmjét, és most nagyon úgy tűnik, hogy a videojátékok felé kifejezetten nyitott Netflixben találtak partnerükre.

Pedig egy élőszereplős Bioshock ötlete nem most merült fel először: 2007-ben, miután a Ken Levine játéka zajos sikert aratott, amire a Universal filmesei is felfigyeltek. Akkor a Karib tenger kalózaival bizonyított Gore Verbinski vállalta magára a rendezést, de a film óriásira nőtt költségvetése, majd a tervezett 18-as korhatárbesorolás és az alkotók nézeteltérései miatt az ígéretes projekt a lefolyóban végezte.

A Netflix azonban nemhogy abszolút nyitott kapukat dönget, ha játékadaptációkról van szó, de összességében jól is szerepel velük a közönség előtt. A Bioshock film készültében viszont nem marad egyedül a streaming szolgáltató, a produceri feladatokat ugyanis a Take Two a Vertigo Entertainmenttel közösen fogják ellátni.

Író és rendező még nincs, egyelőre csak abban állapodtak meg a felek, hogy elkészül és a Netflixen debütál a Bioshock mozi. Vagyis még azt sem tudni, hogy mennyire fog kapcsolódni a játékokhoz, hogy Columbiában vagy Rapture-ban fog-e játszódni – illetve a játékok eseményei előtt, esetleg után járunk. Az Infinite végét ismerve viszont jól tudhatjuk, hogy az alkotók előtt szinte végtelen lehetőségek állnak.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló