Sorozatok

Sárkányok és Mások összecsapását sejteti az új Trónok harca-plakát

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.09 | 15:02

Kikerült az első poszter a Trónok harca hetedik évadához - a kép elég árulkodó annak ellenére, hogy egy szereplő sincs rajta.

Júniusban startol az új évad, amihez most tette közzé az HBO az első plakátot. Nem túlzás olyan szavakkal dobálózni, hogy jön a vég kezdete: a képen megjelenő jég és tűz valószínűleg Daenerys sárkányai és a Mások metaforája. Ez a sorozat történetének legnagyobb csatajeleneteit hozhatja, de egyelőre csak tapogatózni tudunk, mivel alig van hír az új évadról.

Kép: Essential TV/Twitter
Kép: Essential TV/Twitter

Az Arya Starkot alakító Maisie Williams nemrég azt nyilatkozta az Independentnek, hogy kissé leívelőben van a sorozat, de izgatottan várja a fejleményeket. „Úgy éreztem az előző évad végén, hogy minden készen áll arra, hogy haladjunk a történet vége felé. Minden karakter útelágazáshoz érkezett, most kezdünk együtt zuhanni, bárhogy is alakuljon a show vége” – mondta.

Hivatalos trailer egyelőre nem érkezett az új évadhoz, csak a forgatáshoz készült egy werkfilm (alább). Tavaly szeptemberben derült ki, hogy az HBO több epizódhoz leigazolta a Harry Potter Lumpsluck professzorát, az Oscar-díjas Jim Broadbentet – ő maesterként fog megjelenni öt epizódban.

Game of Thrones Season 7: In-Production Tease (HBO)

Subscribe to the Game of Thrones YouTube: http://itsh.bo/10qIOan Watch all season of Game of Thrones on HBO NOW. Connect with Game of Thrones Online: Game of Thrones Viewer’s Guide: http://itsh.bo/29WssxR Game of Thrones on Facebook: http://itsh.bo/29WsmX5 Game of Thrones on Twitter: http://itsh.bo/29WrYYu Game of Thrones Official Site: http://itsh.bo/HpR8b1 Game of Thrones on HBO GO® http://itsh.bo/eIDxfw Game of Thrones on HBO Connect: http://itsh.bo/29Ws9TF Game of Thrones merchandise: http://itsh.bo/1pjoxLZ It’s HBO.

Nyitókép: HBO


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló