Sorozatok

Nicsak, nem SPAM, a teljes Monty Python életmű felkerül a Netflixre!

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.23 | 10:32

A Nyúlon túl csekkolhatjuk majd az angol hülyék, hülye angolok összes jelenetét!

A Monty Pythont csak annak kell bemutatni, aki még a tejfogait hullatja – már a felsősök is kívülről fújják a Gyaloggaloppos, végtagjait vesztett Fekete Lovag ajánlatát,

Egyezzünk ki döntetlenben!

vagy jelenetfüzéreik legjobb pillanatait, kezdve a Hülye Járásokkal.

via GIPHY

És most, valami teljesen más következik: a brit komédiás csapat komplett életműve elérhető lesz a Netflix előfizetői számára.

John Cleese, Michael Palin, Terry Jones, Graham Chapman, Eric Idle és Terry Gilliam még a ’60-as években állt össze, és akasztotta ki a szigetország tévénézőit a Monty Python’s Flying Circus című, ikonikus sorozattal. Majd jöttek a mozifilmek: 1975-ben ugye Artúr király legendáját vitték filmre, eztán négy évvel pedig megszületett a Brian élete, és a többi is már történelem…

A post shared by Lee Hunter (@lee_h_2015) on

Április 15-től az angol és a kanadai előfizetők örülhetnek, az amerikaiaknak pedig még az év későbbi időpontjáig kell várniuk, hogy fájdalmasra nevessék magukat.

A post shared by O Bloco 01 (@obloco01) on

Sőt, a jó híreknek ezzel nem szakad vége: a még életben lévő tagokkal új szériában is gondolkodik a szolgáltató, ami igencsak ígéretesen hangzik, a Screenrant szerint is.

A post shared by @surfingniigata on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló