Sorozatok

Senki sincs biztonságban a Walking Dead szereplői közül, még Rick sem

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.27 | 11:35

Ezt a showrunner, Scott M. Gimple nyilatkozta egy interjúban.

A showrunner a tévésorozattal kapcsolatos jövőbeni tervekről beszélt, de persze csak általánosságokban, konkrétumok nélkül. A legfontosabb állítása az volt, hogy a szereplők közül senki sincs biztonságban, és

a jövőben akár még az első számú főszereplő, Rick seriff is mehet a levesbe.

A hetedik évad ebből a szempontból példaértékű volt, mert a kiemelt szereplők közül négyen is elhaláloztak. Glenn és Abraham kezdte a sort, majd évad közben Spencer hullott el, végül az utolsó részben Sasha is búcsút mondott a Walking Dead kalandjainak.

Ezt, hogy senki sincs biztonságban, már nem először állítják a sorozat készítői, és bár hullottak a fő karakterek közül is páran, mindig volt néhány érinthetetlennek tűnő szereplő. Glenn is közéjük tartozott, ám ő a hetedik évad elején távozott, és ha innen nézzük, akkor tényleg bármi megtörténhet. Ugyanakkor gyorsan tegyük hozzá, hogy ő a képregényben is meghal, ráadásul ugyanúgy, ahogy a sorozatban. Miközben tudjuk jól, nem minden történik ugyanúgy, mint a képregényben (Andrea például korán hunyt el, míg a képregényben még mindig él), sőt olyan főszereplők is vannak, akik csak a sorozatban léteznek (pl. Daryl). Na de majd meglátjuk.

*(OUTDATED)* Rick Grimes – ALL HUMAN KILLS (Seasons 1-6) (SPOILERS)

I OWN NOTHING **** All credit to AMC for making an awesome show. Song: Regulator by Clutch


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló