Sorozatok

A Stranger Things lett az Év Műsora, az MTV szerint

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.08 | 11:02

De ennél is érdekesebb, hogy mi vár Barb karakterére.

A május 7-én, vasárnap este lezajlott MTV  Mozi és TV Díjak gálaestjének egyértelmű győztese a Stranger Things lett. A Netflixes sci-fi horrorsorozat rajongói több okból is pezsgőt bonthattak: nemcsak, hogy Millie Bobby Brown kapta meg élete első díját (és ütött szíven mindenkit), de egy picit beleláttunk Barb dolgaiba is.

 

Aki nagyon kíváncsi, annak eláruljuk, hogy  a Shannon Purser által megformált karakter szerelmi viszonyba fog bonyolódni egy demogorgonnal. A gálára készült exkluzív jelenetből kiderült, hogy Barb és ol’Demo (azaz Mr. Gorgon) épp kényelmesen elhelyezkedtek, hogy intim pillanatokat töltsenek együtt, mikor a semmiből felbukkant Adam Devine.

Igen, elegünk van már a műsorvezető színész bizarr, követhetetlen és gagyi humorral átszőtt közjátékaiból, így az új információ nyugtázása után inkább élvezzük ki a Stranger Things stábjának üdítő köszönőbeszédét, amelyet a díj átvételekor mondanak.

Ez a fiatal csapat annyi mindenen ment már keresztül, és lopta be magát sokak szívébe. A második szezont jó kérdés, hogy az előző széria körül keltett hype vinné csak el, vagy inkább a szereplők egyre kiemelkedőbb alakításai is nyomni fognak a latban. Ezek a srácok tényleg belevalók. Viccesek, és alázatosak is. Reméljük túlélik a következő, „sötétebb” epizódokat is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló