Sorozatok

Itt van a Fox csatorna összes őszi sorozatújdonságának trailere

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.16 | 18:09

Mutánsok, orvosok, fapados pilóták, idegen lények és a távoli jövő űrhajósai.

A Fox csatorna közzétette őszi műsortervét, melyben van pár újdonság is a visszatérő sorozatok mellett. Az újdonságokhoz pedig már trailerek is vannak. Nézzük őket sorban.

The Gifted

A Marvel új sorozata egy családról szól. Apa ügyész, anya anya, a két tinigyerekről viszont kiderül, hogy különleges képességek birtokában lévő mutánsok, és ez természetesen gubancokkal jár. Nem tűnik túl eredetinek, se izgalmasnak, de persze majd meglátjuk.

YouTube

No Description

LA to Vegas

A sitcom egyik producere Will Ferrel, egy másik pedig Adam McKay, aki az Anchorman című filmet is jegyzi, úgyhogy nagyjából belőhető a humor is: blőd, de a jó fajtából.  A fapados repülőjárat péntekenként vegasi hétvégére induló egyszerű amerikai polgárokat szállít, erről szól a sorozat. Az egyik főszereplő Dylan McDermott, akit üdítő lesz vígjátéki szerepben látni, mert abban még sosem láttuk.

LA To Vegas: Official Trailer | LA TO VEGAS

From the guys that brought you Anchorman and Talladega Nights and the co-creator of Modern Family comes the all-new FOX series, LA TO VEGAS.

Ghosted

A viccesre hangolt akciósorozatban egy fura páros – egy ufószkeptikus ex-zsaru és egy vonalas paranormális hívő – küzd egy titkos kormányügynökség megbízásából az idegenek ellen, az emberiség megmentése érdekében. Ismerős? Valami ilyesmi volt a Men In Black is. Ennek ellenére jónak tűnik.

Ghosted: Official Trailer | GHOSTED

They’re going from normal to paranormal. Adam Scott and Craig Robinson star in the all-new FOX series, Ghosted.

The Orville

Seth MacFarlane (Family Guy, American Dad, The Cleveland Show) új sorozata ezúttal élőszereplős, és ő is játssza az egyik főszerepet, egy galaktikus űrhajó parancsnokát. A sorozat Star Trek paródia, de meglovagolja a Galaxis őrzői sikerét is, a pilotot a vasemberes Jon Favreau rendezi. Jó móka lesz.

YouTube

No Description

The Resident

Ez a thriller feszültségű, drámai sorozat az orvoslás sötét oldalát mutatja be, egy kórház mocskos ügyeit. A középpontban egy fiatal,elsőéves rezidens áll, aki persze mélyen hisz a gyógyítás magasztos eszméjében, ezért nehezen is veszi a kiábrándító valóság állította akadályokat.

The Resident: Official Trailer | THE RESIDENT

They have the ability to save lives and they have the power to cover up. Don’t miss the all-new series from FOX, THE RESIDENT.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.