Sorozatok

Jön az új pápa! De nem az ifjú

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.17 | 17:13

Az ifjú pápa után egy újabb pápás szériára készül Paolo Sorrentino. A legendás rendező új alkotása azonban nem az előző sorozat folytatása lesz. És hogy Jude Law is visszatér-e benne, az sajnos egyelőre titok. A készítők ugyanis azt még nem árulták el, hogy ki lesz az új pápa pápája.

A “The New Pope” szériát közösen rendelte be a az HBO és a Sky, de túl sok mindent egyelőre nem árultak el a sztoriból, mindössze annyit közöltek, hogy ez nem a Jude Law által brilliánsan alakított Lenny Belardo pápa történetének a folytatása lesz. Egy teljesen új koncepciót terveznek, bár a sztorit ezúttal is egy modern pápai világba helyezik majd.

A legnagyobb kérdés: ki lesz az új pápa?

A sorozatot ezúttal is az Oscar-díjas olasz rendező Paolo Sorrentino rendezi, ahogy a forgatókönyvet is ő jegyzi majd. A társírója sem meglepetés: Umberto Contarello már Az ifjú pápában (“The Young Pope”) is közreműködött. A forgatásokat 2018 végén indítják majd. A castingot, beleértve a főszereplő kiválasztását is, viszont hamarosan elkezdik a készítők.  A Sky Italia igazgatója szerint ebben a sorozatban is meg lesz a szokásos Sorrentino-csavar, de több információt ő sem fedett fel.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a nagy sikerű Ifjú pápa első évada után, az HBO, a Sky Atlantic és a Canal+ koprodukciós sorozatát berendelték egy második évadra is. A forgatások már el is kezdődtek. Az első évad tavaly ősszel került a képernyőkre.

TRAILER: The Young Pope

Lenny Belardo is no ordinary Pope. He is the youngest and first American Pope in history. We find him on the morning of his first day in office, preparing to enter into the power struggles inside the closed, secretive Vatican state.

 

 

Fotó: Getty Images for Campari/Stefania D’Alessandro


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló