Sorozatok

A 10 legvalószínűbb verzió, hogyan is ér véget a Trónok harca

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.18 | 14:20

Nyakunkon az utolsó rész, de vajon mi fog történni? Összeszedtük a legnépszerűbb elméleteket a közösségi médiából. Daenerys morghulis? Íme.

Annyit tudunk, hogy a főszereplők nem elégedettek a véggel, de vajon miért? Tippek következnek.

1. Mindenki meghal

Arya megpróbálja kinyírni a bekattant Daeneryst, akit Jon igyekszik védeni. A küzdelem során mindhárman életüket vesztik. Sansa kerül a trónra.

via GIPHY

2. Szürke Férget kinyírja Arya

Dany megszakítja a kapcsolatot Tyrionnal és Jonnal, diktátor lesz belőle, akinek nem kell tanácsadó. Szürke Féreg van csak mellette, aki Missandei meggyilkolása miatt végig támogatta őt a bosszúban. Arya kinyírja Szürke Férget, és arcát felhasználva teszi el láb alól Danyt.

via GIPHY

3. Tyrion és Sansa együtt törnek fel

Jon kivégzi Danyt, mert zsarnok lett belőle, mire Drogon végez Jonnal (Jon hagyja is magát, mert ki van bukva, mint állat). A trónra Sansa kerül, aki újra összejön Tyrionnal, aki mégis csak a legjobb férje volt mind közül. Arya lesz a legfőbb segítőjük.

via GIPHY

4. Gendry Baratheon és Arya gyereke lesz a király

Arya kinyírja a zsarnokká lett Danyt, Jon bánatában lelép északra. Amikor Gendry és Arya lefeküdtek, Arya teherbe esett, és gyerek született a frigyből. Ő az abszolút trónörökös, hiszen Baratheon és Stark is. amíg nagykorú nem lesz, Arya a főnök, és Gendry mindenben támogatja.

via GIPHY

5. Kiderül, hogy Tyrion igazából Targaryen

Lannister-papa sosem ismerte el sajátjaként Tyriont, de nem tudta bizonyítani, hogy fattyú. Nem is derül ki egészen addig, hogy az őrült király gyermeke, amíg Dany ki nem végeztetné a sárkánnyal a Jaime-ügy miatt. Akkor azonban kiderül, hogy Tyrionon nem fog a sárkánytűz, mert igazából Targaryen, és így inkább jogosult a trónra, mint Dany. Ezért is jött ki olyan jól a sárkányokkal a kezdetektől… A nép mellé áll, mert a zsarnokot megvetik.

via GIPHY

6. Mindenről Bran tehet…

Bran, vagyis a Háromszemű Holló a felelős a mészárlásért, mert Drogonba bújt, hogy mindent elpusztítson és egy új világ vegye kezdetét. Jon megöli Danyt, majd öngyilkos lesz. A király ezután Bran lesz, aki amolyan spirituális vezetőként kormányoz egy teljesen új, szebbnek és jobbnak hitt világot. Nem annyira hatalomvágyból, hanem mert új világra van szükség, és ő volt az eszköz annak megteremtéséhez.

via GIPHY

7. Demokratikus köztársaságot alapít Jon

Arya kivégzi Danyt, Jon lesz jogosult a trónra Aegon Targaryenként. Mivel azonban nincs ilyen vágya, inkább a parlamentáris demokráciát valósítja meg a hét királyság képviselőivel, köztársasági elnökként Tyriont választva meg.

via GIPHY

8. Dany magához tér és lemond a trónról Jon javára, de Tyrion a befutó

Dany ráébred, hogy tömegmészárlást végzett, amit szörnyen megbán. Vezeklésül lemond a hatalomról, Jonnak adva át az uralkodás lehetőségét. Jon persze soha nem akarta a trónt, így felajánlja, hogy kivonul a világból Danyvel karöltve, ha politikától távol. Közben kiderül, hogy Tyrion igazából Targaryen, és mivel ő a legidősebb és férfi, eleve ő az, aki jogosult a trónra. Mivel zseniális politikus, be is ül oda. Sansa lesz a királyné és kormányzótárs, Bran és Arya pedig a legfőbb tanácsadók.

via GIPHY

9. Visszatér az Új Éjkirály, és mindenkit átfordít

Amikor Brant megérintette az Éjkirály, valójában átváltoztatta, csak a Háromszemű Holló hatás miatt a változás lassabb, mint az embereknél. Mikor Dany átveszi a hatalmat, a változás lassan beérik, és Éjkirály lesz Branből. Fogja magát, feltámasztja az elhulltakat, és átveszi a hatalmat. Innentől övé az egész birodalom, sőt: az emberek birodalma is, teljes egészében. Mindenki morghulis, mindenkiből más lesz.

via GIPHY

10. Megértjük, miért ilyen fura Bran… és mindenki más is

Miután Jaime lelökte Bran Starkot a toronyból, Bran kómába esett. Csak most ébred fel, és hirtelen a nézők számára is világossá válik: csak egy álom volt az egész…

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló