Sorozatok

Twin Peaks, Alien és marcona fegyveresek, jöhetnek?

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.21 | 14:23

Borzongás, rettegés és erőszak, persze mind kihagyhatatlan.

Ha nem bírod a hőséget, vagy épp a vihar elől menekülsz haza, akkor a szobába behúzódva az alábbi hideglelős műsorokat ajánlja a Vice. Sorozat? Mozifilm? Zene? Akár könyv? Mindegy, csak libabőrözz közben.

Nincs a földön olyan ember – a stábot leszámítva – aki tudná, mit remélhet a 25 év után új részekkel visszatérő Twin Peakstől. A negyed évszázados, fura befejezést is érdemes felidézni, és felkészülni a páratlan fílingre. Szinte az szánkban érezzük Cooper ügynök méregerős, fekete kávéjának kesernyés ízét

Égesse oda!

A vasárnap adásba kerülő, új kétórás fejezet visszavisz a kanadai határhoz, ahol a nők egyre szebbek, és mindig szól a zene.

 

Robin Wasserman: Girls on Fire

Aki szerette a Riverdale sorozatot, annak be fog jönni ez a könyv is. Hasonlóan indul a történet, ugyanis egy halott fiúval kezdődik minden. Majd tinilányok barátsága körül szövődik a cselekmény: van itt szenvedély, szépség, bujaság, és rémület is (Nirvana-rajongók előnyben). Magával húz a sztori, és a végén örülünk, hogy élve megúsztuk a középiskolát.

Alien: Covenant

Bárhogyan is vélekedsz Ridley Scott ezen univerzumáról, az biztos, hogy a legújabb horror-sci-fi epizód el fog kápráztatni.

Az előző fejezetben, a Prometheusban eléggé költőien sikerült ábrázolni a halált, de a vérbő befejezés annál inkább adta magát. A Szövetség itt veszi fel a fonalat, ráadásul Michael Fassbendert dupla adagban kapjuk az arcunkba.

The Witcher 3: Vad hajsza

A szerepjátékként is népszerű lengyel, középkori tematikájú fantasy regény nemsokára, a Netflix jóvoltából műsor formájában is jelentkezik. Andrzej Sapkowski varázslattal, szörnyekkel, tündérekkel és kardsuhogással teli világa már egy évtizede népszerű a gamerek körében. A legújabb játék verzió remek időtöltésnek ígérkezik: a viharvert szörnymészáros, Ríviai Geralt kalandjai nemcsak harcok formájában folytatódnak, de királyok, kémek és kocsmák világa is feltárul a játékos előtt. Extra csomagok is járnak a friss epizód mellé: Kőszívűek, illetve Vér és Bor címmel.

Wavves: You’re Welcome

A You’re Welcome már a san diegói csapat hetedik albuma, mely józan állapotban is bátran fogyasztható. Kulcsdalai:  a Daisy és a No Shade. Némelyik számot már enyhén túl is sikerült tolnia a producernek: a xilofon kimondottan idegesítő lett. Kérdés, hogy a régi rajongók kitartanak-e még mellettük, az Y-generció pedig meg tudja-e szeretni ezt az ósulisnak ható, zajos indie-rock hangzást.

Megoldatlan rejtélyek

A botrányosan népszerű, retro misztikus sorozat pár hónapja megy az Amazon Streamingen, és ez a világon az egyik legjobb dolog. A tévés túlkínálat korában is érdemes ezt választani, és végigbulizni minden bizarr, rettenetesen elszínészkedett részét. Bűntények és ufós epizódok, rejtélyes eltűnések és paranormális jelenségek sorjáznak, amelyektől garantáltan rémálmod lesz. A többi krimisorozattal ellentétben, itt van fejlődés: beszámolót kapunk az időközben megoldódott ügyekről is.

John Wick

via GIPHY

Wick volna a nyár slágere? Miért is ne: Keanu Reeves ultra erőszakos akciófilmjének második felvonása a mozikban nagyot ütött, és május végén kijön a VoD (video-on-demand) verzió is. Egy Facebook-esemény is szerveződik Chicagoban, ahol a terv szerint a Wicker parkban mozizhatnak a szerencsések. Ha még nem láttad a második részt, akkor itt az ideje az elsőt újra pörgetni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló