Sorozatok

A Shooter második évada már a nyáron érkezik

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.02 | 13:43

És van is már egy rövid, de hatásos teaserünk is hozzá.

Mozifilmből lett sorozat. Előbbiben Mark Wahlberg játszotta a csőbe húzott mesterlövészt, míg az utóbbiban Ryan Phillipe. Bob Lee Swagger történetétől senki nem várt sokat, mert a mozi sem volt egy nagy durranás, és az első évad premierjét is tologatni kellett ide-oda. Ehhez képest kaptunk egy korrekt és feszes politikai akciót, ami élvezetes, fordulatos és izgalmas volt, be is kértek belőle egy újabb évadot. A készítők pedig nem akarták sokáig húzni vele az időt. Az első évad tavaly november közepén kezdődött és idén januárban fejeződött be, a második évadra pedig mindössze félévet kellett várni, merthogy az már július közepén (18-án) érkezik.

Shooter Season 2 “The War is Just Beginning” Teaser Promo (HD)

One battle is over, but the war is just beginning. Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) will return in Shooter Season 2, Tuesday, July 18th at 10/9c! Subscribe to tvpromosdb on Youtube for more Shooter season 2 promos in HD!

Pár hónappal ezelőtt a készítők már közreadtak egy másik teasert is.

Shooter Season 2 – Official Trailer HD

One of the years biggest hits is just getting started – Shooter will return for a second season, this Summer on USA Network.Subscribe to IFILMS on Youtube for more promos in HD!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló