Sorozatok

A világ egyik legveszélyesebb bűnözője után nyomoz az FBI a Discovery új sorozatában

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.12 | 15:49

Az Unabomber néven futó robbantgatót 20 éven át üldözték.

A Discovery augusztus 1-jén induló új sorozatának nemrég még Manifesto volt a címe, és antológiasorozatként hirdették, aminek minden egyes évada egy-egy neves bűnöző elfogásának történetét mesélné el. Aztán lett belőle Manhunt: Unabomber, és egy egyévados, nyolcrészes mini, a többit pedig majd meglátja csatorna, de persze a kettősponttal ellátott Manhunt címet nem nehéz antológiásítani.

A készítő nem más, mint Greg Yaitanes, akit a Doctor House, a Banshee vagy a Quarry című remek sorozatok miatt ismerhetünk. A Manhunt főszereplői is nagyágyúk: a nyomozót Sam Worthington, míg a robbantót Paul Bettany alakítja majd, de feltűnik egy fontos szerepben Chris Noth (Szex és New York, Férjem védelmében) is. A trailer alapján a Manhunt: Unabomber nagyon ígéretes sorozatnak tűnik.

Manhunt: Unabomber – Sam Worthington/Paul Bettany Series Trailer

Discovery’s Manhunt: Unabomber, an eight-episode drama that focuses on the search for the elusive person nicknamed the Unabomber who masterminded a 17-year bombing campaign that left three individuals dead and injured 23 others.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.