Sorozatok

Nocsak, máris forog a Trónok harca-előzményfilm, Naomi Wattsszal a főszerepben

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.19 | 10:18

Az HBO-fantasy előtörténete The Long Night címmel már nagyban készül.

Nem maradunk örökre Trónok harca nélkül, most, hogy véget ért az HBO sárkányos sikersorozata. Máris elindult az (egyik) előzményfilm forgatása, méghozzá egy elég ismerős közegben. Észak-Írország területén pörögnek fel jelenleg az események, amely környezet eléggé ismerősnek tűnhet az eddig látott westerosi történet révén.

Hogy másik országra is kiterjednek-e a munkálatok, arról egyelőre nincs információ. A stáb elég impozáns: a fedélzeten van a showrunneri pozícióban Jane Goldman (X-Men: First Class), íróként most is George R.R. Martin domborít, rendezni pedig S.J. Clarkson (Jessica Jones) fog.

via GIPHY

A történet a Trónok-hoz képest ötezer évvel korábban játszódik majd:

Westeros nagyon más volt akkor még. Nincsen Királyvár és Targaryen-család sem, Vastrónról nem is beszélve. Valyria birodalma a sárkányokkal még messze van a felemelkedéstől – egy ősi, idegen világ rajzolódik ki, ami szintén tartogat izgalmakat.

Értelemszerűen a szereplők is olyan ismert arcok, akiket eddig máshol láthattunk: az Oscar-díjas Naomi Watts mellett Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Alex Sharp és Toby Regbo népesíti be a régi idők tájait. Martin azt javasolta, hogy legyen a műsor címe The Long Night, ami a záró szezon harmadik epizódjáé is volt. A várva várt „folytatásra” csak 2020 végén, vagy inkább ’21 elején számíthatunk, teszi hozzá az EW.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.