Sorozatok

Az első Trónok Harca-előzménysorozat egyik sztárja Naomi Watts lesz

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.31 | 09:53

Sötét titkokat hord majd magában a törékeny művésznő.

Mikor 2011-ben elindult az HBO fantasy-sorozata, még csak két ismert arc bukkant fel benne: Sean Bean és Peter Dinklage. Azóta nagyot fordult a világ, és a csapból is a westerosi alakok folynak – tegyük hozzá, méltán.

via GIPHY

Tudjuk, hogy minden jónak vége szakad egyszer, így a sikerszéria is, amely 2019-ben zárul. Ezt követően sem maradunk uralkodóházak nélkül, ugyanis előzmény-filmek készülnek a témában.

Hogy a várakozás még izgalmasabb legyen, nagy sztárok is részt fognak vállalni a munkálatokban, akik közül elsőként Naomi Watts neve került nyilvánosságra. A kétszeres Oscar-jelölt színésznő a még egyelőre cím nélküli szériában

egy karizmatikus előkelőség lesz, aki sötét titkokat hordoz.

A karaktere nevét sem tudjuk még, ám annyi bizonyos, hogy a Mulholland Drive-val berobbant, a 21 Gramm és A lehetetlen című filmekben nyújtott alakításaiért az aranyszobrocska közelébe kerülő, 50 éves művész emlékezeteset fog alakítani.

Ez az előzmény-sorozat a Hősök Aranykora utáni hanyatlás krónikája lesz, a legsötétebb órákról. Szóljon akár a Mások eredetéről, vagy a Kelet rejtélyeiről, esetleg a Starkokról – számos meglepetéssel fog szolgálni, az Uproxx szerint.

 

View this post on Instagram

 

Kicking off #venicefilmfestival in this sharp @giorgioarmani suit. Be still, my beating ❤️ ?? #venezia75

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló