Sorozatok

Lena Dunham is feltűnik majd az Amerikai Horror Story következő évadában

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.20 | 19:13

Mindezt maga Ryan Murphy közölte a nagyvilággal, méghozzá Twitteren.

Fotó: Getty Images / Ben Gabbe

Amint írja, mindig is szeretett volna együtt dolgozni a botrányairól elhíresült színész/rendezővel, most végre ez a pillanat is eljön.

A 31 éves, íróként és producerként is tevékenykedő Dunham sokaknak a Girls című sorozatból lehet ismerős, a horror műfaja még neki is új területnek nevezhető. A hírek szerint csak alkalmi dologról van szó, ugyanis egyetlen egy epizódban fog csak feltűnni. Ezt a fotót nagyjából a bejelentés időpontjában posztolta Instagramra, ezért van rá esély, hogy köze lehet a szerepéhez:

Az új évadról szokás szerint nem sokat tudni, de az már biztos, hogy a 2016-os amerikai elnökválasztás és a politika úgy általánosságban lesz a fő témája. Ez már félelmetesnek hangzik, plána ha meglessük Ryan Murphy Instagramját, aki néha csepegtet infókat a karakterektől is. Ez a hátborzongató maszk például tuti, hogy visszaköszön majd valamilyen formában a szeptemberben érkező új évadban:

A hetedik évadban Billy Eichner, Billie Lourd és Colton Haynes is tiszteletét teszi, valamint visszatér Evan Peters, Sarah Paulson és Cheyenne Jackson is, akik szinte már veteránnak számítanak az American Horror Story történetében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.