Sorozatok

Hogy mi, jön a kínai Walking Dead?

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.25 | 18:51

Esetleg jéggé dermedt kóborlók, szerte a nagyvilágban?

Hogy a kilencedik szezon előtt álló The Walking Dead még egy spin-offot kaphat, az nem újkeletű gondolat. 2015 óta fut a Fear the Walking Dead, melynek indulásakor Robert Kirkman így viccelődött:

Ha ez a mellékszál jól teljesít, akkor mérget vehetünk rá, hogy jön a The Walking Dead: Kína is. Majd a The Walking Dead: Különleges ügyosztály is!

Who’s ready for today’s madness? #thewalkingdead #sdcc2018 #skyboundsdcc

A post shared by The Walking Dead (@thewalkingdead) on

Persze akkor még nem vettük teljesen komolyan ezeket az utalásokat, de egy fagyott zombis szál is lóg még a levegőben. Viszont az első spin-off sikerén felbuzdulva, az AMC-nél máris körvonalazódik egy másik, nyolcrészes történet. Scott Gimple, a vezető tartalomszerkesztő annyit elárult most a Comic-Conon, hogy

Jelenleg ezerrel dolgozunk valamin, amiről többet még nem mondhatok. Sőt, több minden rotyog a fazekainkban, és alig pár hónap múlva már ízelítőt is kaphattok ezekből.

A TWD nézettsége némileg esett, a Fear egyelőre tartja magát, de még így is a legnépszerűbb tévéműsorokról beszélhetünk. A két sorozat mindössze 30 hetet ölel fel egy tévés szezonból, szóval még volna mivel kitölteni a fennmaradó időt. De nem csak mellékszálak jöhetnek számításba: Gimple szerint crossoverekben is gondolkodhatunk.

Sosem tudhatod, ki bukkan fel a Fear-ben. Ne csak TWD-karakterekre számíts, de akár régi Fear-es arcok megjelenésére is.

A helyszínek is változnak: az első szezonban Kaliforniában, míg később Mexikóban láttuk a Feareseket, majd Texasba kerültek, illetve Virginia felé tartanak, hogy egyesítsék erejüket Rickékkel. Akár még Tobias és Jerry is egymásra találhat az Uproxx szerint.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló