Sorozatok

Money Heist: minden, amit az 5. évadról tudni kell

Heteken belül jön a Netflixet letaroló spanyol sorozat befejező, ötödik évada.

A Money Heist jelenleg a legnézettebb nem angol nyelvű sorozat a Netflixen, ami nem is csoda, elvégre a professzor és csapata elég izgalmas sztorit tárt a szemünk elé. A cikk írásának idején 65 millió megtekintéssel bír, amivel több mint egy éve benne van a top 10 legnézettebb sorozatban.

Május 24-én derült ki, hogy a Money Heist tényleg visszatér 2021 szeptemberében, két részbe szedve:

szeptember 3-én jön az évad első fele, december 3-án pedig a második.

Nem siettek túlzottan a befejezéssel, reméljük, hogy megéri majd a várakozást. A sorozat írója, Alex Pina arról számolt be, hogy közel egy évig gondolkodtak azon, hogyan mondjanak búcsút a karaktereknek. Sokáig keresték a megoldást arra, hogy hogyan mutassanak be szükséges helyzeteket, és hogyan alakítsák még feszültebbé a hangulatot.

Miért ez lesz az utolsó évad?

A sikeres sorozatok átka, hogy a benne szereplő színészek hirtelen jóval több megkeresést kapnak, és nehéz őket a meglévőben tartani. Itt is ez történik, Alex Pina viszont nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy lesznek spin-offok. Szerinte ez annak köszönhető, hogy erős karaktereket építettek fel, akik magukban is tudnak izgalmasak lenni. Szóval benne lehet a pakliban, hogy a befejező évaddal nem kell teljesen búcsút mondanunk a Money Heist univerzumának, aminek egészen biztosan sokan örülnénk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.