Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Sorozatok

Ezek a leszbikus szexjelenetek maradtak ki eddig a Trónok harcából

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.30 | 15:26

Az HBO sorozatáról mindenkinek az elsők között ugrik be, hogy milyen sok benne a szex és a meztelenség, de úgy tűnik, a lány-lány felállástól nagyon félnek a készítők. Pedig a regények alapján lehetett volna benne már nem is egy ilyen jelenet, SPOILERESEN elmondjuk, mik maradtak ki.

A sorozat két leszbikus/biszexuális, tehát a saját nemére (is) nyitott karaktere, Yara és Ellaria Sand már majdnem egymásnak esett a hetedik évadban, de aztán egy hirtelen jött kalóztámadás megakadályozta a kibontakozást. Amíg a férfi-férfi felállásra már volt példa (Renly és Loras, ugye), addig a leszbikus szex eddig látványosan kimaradt az HBO sorozatából.

Game of Thrones S01E02 – Daenerys learns the art of seduction

Daenerys has difficulty adjusting to her new marriage and the nomadic lifestyle of her adopted people. In order to feel more in control of her marital life, she asks one of her handmaidens, former courtesan Doreah, to teach her how to please her new husband.

Nők eddig csak oktatási jelleggel kerültek egymással intim közelségbe, Daenerys-nek egy szolgálójával, a deresi örömlánynak, Ros-nak pedig egy másik prostival volt ilyen jelenete, de ott az egyik fél mindig férfi szerepben volt, és nem örömszerzés volt a cél, csak éppen a tapasztaltabb nő megmutatta a másiknak, hogyan kell a férfiakkal bánni.

S-exposition Littlefinger, Ros & Armeca Brothel Scene (Baelish Love Story of catelyn )

Game Of Thrones (GOT) S01 E07 Sexposition: Petyr Baelish explains his character’s childhood and goals to two actresses who are simulating sexual activity. Littlefinger instructs the newly-arrived Ros and another prostitute, Armeca, on how to please their customers and make them happy.

Talán meglepő, de a regényekben jóval több ilyen jelenet tűnt már fel, és nem azokkal a főszerepben, akikre először számítanánk (Yara, vagy valaki a szabados Dorne-ból): a Vice Broadly nevű blogja összeszedte, melyek azok a leszbikus jelenetek, amiket valamiért kihagyott a sorozatból az HBO, ezek alapján Daenerys-t és Cerceit is megnézhettük volna lány-lány felállásban. A sárkányok anyját önkielégítés közben kapja rajta egy szolgálója, és besegít kicsit neki, Cercei pedig egy befolyásos (a sorozatból amúgy teljesen kihagyott) férfi feleségét akarja kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy „hozzá nyúl”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló