Sorozatok

5 dolog, amit mindenképpen tudnod kell a legsikeresebb gyereksztárról, Millie Bobby Brownról

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.18 | 15:19

A Stranger Things sorozattal tavaly berobbant gyerekszínész nagy jövő előtt áll: íme 5 tény, amit talán nem tudtál róla.

Millie Bobby Brown az egyik legkeresettebb fiatal gyereksztár ma Hollywoodban, és ha azt vesszük, hogy a tavalyi év Netflixes sikersorozatában, a Stranger Thingsben Elevent alakító lány még mindig csak 13 éves, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy ő bizony fényes  jövő előtt áll. A fiatal színésznő értékét jelenleg nettó 3 millió dollárra (több mint 700 millió forintra) becsülik, és ez az összeg csak nőni fog, amint betölti a 16. életévét. Azért ez nem rossz, főleg hogy Brown még csak 4 éve dolgozik a szórakoztatóiparban.

Íme 5 tény, amit érdemes tudni róla.

A legkeresettebb színész az imdb-n

A legnagyobb filmes adatbázis, az imdb oldalán Millie Bobby Brownra kerestek rá legtöbben az új színészek közül 2016-ban, és a világsztárok toplistáján is harmadik helyezést ért el, Margot Robbie és Emilia Clarke mögött. Talán nem is véletlen, hogy a fiatal színésznő lesz a Godzilla: King of Monsters című előzményfilm egyik főszereplője. A 2019 márciusában érkező filmet Michael Dougherty rendezi majd.

Minden vágya, hogy Bruno Marssal együtt énekelhessen

A WMag nemrég készített egy interjút a Stranger Things sztárjával, aki elárulta, hogy 3 éves korában még énekesnő szeretett volna lenni. Aztán később mégis a színészet felé vette az irányt, be is iratkozott egy színészképző suliba, de az álmait még nem adta fel – az alábbi videóban azt is elmondta, hogy legnagyobb vágya, hogy egyszer Bruno Marssal álljon együtt egy színpadon. Sőt, még énekelt is hozzá:

Thank you @Wmag and #LynnHirschberg

Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés,

Soha nem gondolta volna, hogy a Stranger Things ilyen nagyot megy majd

A Vogue magazinnak adott interjúban Millie bevallotta, hogy soha nem gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz egy olyan szereppel, amelyben nem túl sokat beszél, viszont annál többet néz csúnyán és ijesztően. A kultikussá vált sorozat második évada idén október végén érkezik majd.

Az apja 100 ezer dollárt kért az ügynökségétől

Millie Bobby Brown Spanyolországban született brit szülők gyermekeként. Elég hosszú volt az út addig, hogy eljusson a Stranger Things sorozatig: mivel egyáltalán nem tehetős családból származik, a szülei keményen dolgoztak azért, hogy a kislányuk olyan sorozatokban tűnjön fel egy-egy pillanatra, mint az NCIS, a Modern család vagy éppen a Grace klinika. Aztán amikor a Stranger Things kijött, a kislány édesapja, Robert Brown 100 ezer dollárt kért az ügynökségtől, amelyik szerződtette a lányát.

Millie jelenleg a WME nevű ügynökséggel áll szerződésben.

A szülei annyira megszorultak anyagilag, hogy a kislány menedzserétől kértek kölcsön

A nagy jövő előtt álló gyermeksztár szülei tényleg nagyon sok mindent beáldoztak Bobby Brown karrierje miatt. A család a Stranger Things előtt elég rossz helyzetbe került anyagilag, kénytelenek voltak visszaköltözni a lány nagynénjéhez az Egyesült Királyságba, és még kölcsön is kellett kérniük Millie menedzserétől. Nemsokkal ezután jött az áttörést meghozó szerep a Netflix nagysikerű drámasorozatában.

Millie Bobby Brown a 2017-es Emmy díjátadó gálán. Fotó: Steve Granitz/WireImage


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló