Sorozatok

Nem is választhattak volna jobb főszereplőket Neil Gaiman és Terry Pratchett közös regényének főszerepeire

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.19 | 13:40

Napjaink két legszínesebb brit színészegyénisége, Martin Sheen és David Tennant játssza majd az Elveszett próféciák központi alakjait.

Forrás: Youtube

Neil Gaiman és Terry Pratchett együtt és külön-külön is rendkívül népszerű fantasy-horror-scifi írók nálunk is, Elveszett próféciák (Good Omens) című közös regényük pedig a fantasy műfaj egyik legjobbja, amit sokan az apokalipszis regények Galaxis Útikalauzának tartanak. Most tévésorozatot forgat belőle az Amazon.

A sztori arról szól, hogy ütött az utolsó óránk, mert eljött az Apokalipszis ideje, ám egy angyal és egy démon nem nézi jó szemmel a nagy végső fordulatot, és összefognak, hogy megakadályozzák azt. A két főszerepre a brit színjátszás két legizgalmasabb, drámai és vígjátéki szerepre egyaránt tökéletesen alkalmas figuráját választották: David Tennant (Doctor Who, Jessica Jones, Broadchurch) és Michael Sheen (Frost/Nixon, The Damned United, Masters of Sex). Előbbi az őrültebb, depisebb, karcosabb, sötétebb figura, míg utóbbi a mosolygósabb, pozitívabb és kellemesebb. Már ránézésre is remekül festenek együtt, úgyhogy csupa jót várunk a 2018-ban képernyőre kerülő Elveszett próféciáktól.

It begins. David Tennant is Crowley. Michael Sheen is Aziraphale. They are amazing. #GoodOmens

A post shared by Neil Gaiman (@neilhimself) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló