Sorozatok

A Stranger Things alkotói kreatívak, és a jogászaik is

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.21 | 13:26

Valaki nyitott ugyanis egy Stranger Things pop-up bárt, ők pedig nen a hivatalos utat és hangnemet választották nemtetszésük kifejezésére.

Egy élelmes kiskereskedelmi vállalkozó gondolt egyet, és meglovagolandó a retró scifi-horror sorozat sikerét, nyitott egy pop-up bárt, majd hátradőlt és élvezte, hogy dől a lé. Pontosabban élvezni tervezte, de az öröme nem tartott sokáig. Eljutott ugyanis az új bár híre egészen a Netflixig, ahol nem örültek annyira nagyon a hírnek. Normális esetben a marketingesek egyből értesítik a jogi osztályt, akik hivatalos levélben szólítanák fel az illetőt a jogsértéstől való alállásra és még pénzt is követelnének a bár tulajdonosától. A Netflix marketingesei persze szóltak is a jogászaiknak, ők azonban másképp döntöttek. Írtak ugyan egy levelet, de a sorozat modorában.

Ezt pedig azzal kezdik, hogy mivel a walkie talkie nem működik, ezért  döntöttek inkább úgy, hogy levelet írnak. Bírják, hogy a bár tulajdonosa rajong a Stranger Thingsért, de az, hogy nyitott egy bárt csak úgy, az nincs rendben. Bár Dr. Brenner (az első évad gonosz tudósa) nem fogja felkeresni az említett intézményt, hogy elégtételt vegyen, de két dolgot azért mégiscsak kérnek a tulajtól: szeptember végével zárja be a helyet, és ha tervbe veszi, hogy újranyitja, akkor előbb kérjen tőlük, a Netflixtől engedélyt. Majd a levél végére még odabiggyesztették azt is, hogy bár ők szeretik a rajongókat, a Demogorgon azonban nem lesz ennyire megbocsátó.

Jogi fenyegetőzés még nem volt ennyire stílusos és szellemes. Meg végül is jófej. Ha mi lennénk a kocsmárosok, most boldogan nevetve zárnánk be a bárt. Azonnal.

Stranger Things Season 2 Comic-Con Trailer (2017) | TV Trailer | Movieclips Trailers

Check out the new Stranger Things Season 2 Comic-Con trailer starring Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, and Winona Ryder! Be the first to watch, comment, and share trailers and movie teasers/clips dropping soon @MovieclipsTrailers. Watch more Trailers: ► HOT New Trailers Playlist: http://bit.ly/2hp08G1 ► What to Watch Playlist: http://bit.ly/2ieyw8G ► Indie Trailers Playlist: http://bit.ly/1CWefqU The first trailer for Stranger Things 2 is here.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.