Sorozatok

Helyreállt a világ rendje: újra van Star Trek a tévében

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.25 | 11:27

A Star Trek Discovery tegnap kezdett Amerikában, és mindjárt 2 résszel.

A moziban már egy ideje újra sláger a Star Trek, úgyhogy épp itt volt az ideje, hogy a tévében is visszaszerezze a pozícióját. Persze az, hogy “a tévében”, nézőpont kérdése: ugyan a CBS a gyártó, de a netes platformján, az All Acces-en fut a Discovery, illetve a Netflixen. Viszont nem dobják fel egyben az egészet, hanem hetente engednek ki egy-egy újabb részt.

No Title

No Description

Az első két epizód alapján több pozitív megállapítást is tehetünk. Az egyik az, hogy a Discovery elképesztően jól néz ki, bármelyik mozis blockbuster mellé odatehető. Tudod, hogy amit látsz, az majdnem mind CGI, mégis valóságosnak hat. Mintha a forgatás tényleg idegen bolygókon  és űrcirkálókon zajlott volna. Lenyűgöző. A színészek teljesítményére sem lehet panasz, sőt a különféle lények maszkjai is rendben vannak.

A Discovery-nek két készítője van: Bryan Fuller (Halottnak a csók, Hannibal, Amerikai istenek) és Alex Kurtzman (The Fringe). Előbbi menet közben távozott a sorozatból, mert választania kellett, hogy ezt csinálja vagy az Amerikai isteneket, és ő az utóbbi mellett döntött (bár azt is pletykálták, hogy az ő verziója jóval sötétebb lett volna). Ez sokakat elbizonytalanított, pláne, hogy a sztori is Fuller fejéből pattant ki, de a nyitórészek alapján egyelőre semmi okunk a félelemre. Meggyőzően mesélnek, a sztori rögtön beszippant, aztán amikor lepereg a második rész is, azonnal néznéd tovább. Könnyen lehet, hogy ez lesz az idei év egyik sorozatos sikertörténete. Mi örülnénk neki.

Star Trek: Discovery | Official Trailer [HD] | Netflix

Something is found lurking at the edge of Federation space, and Starfleet will never be the same. Explore an all-new era of Star Trek weekly on Netflix starting 25 Sept.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló