Sorozatok

Itt az első képkocka a készülő Star Wars-sorozatból

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.05 | 14:15

A The Mandalorian a második és a harmadik trilógia között játszódik majd.

Az új történet, ami a számos animációs sorozat után az első élőszereplős széria lesz, egy magányos harcosról szól majd,  aki egy Boba Fetthez hasonló figura, legalábbis a felszerelése alapján biztosan, őt ábrázolja ugyanis az első publikált kép:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Star Wars (@starwars) által megosztott bejegyzés,

Korábban volt róla szó, hogy a legendás fejvadász talán saját filmet is kap, most úgy tűnik, hogy egy hozzá nagyon hasonló, de nagyobb szabadságot jelentő új karaktert építenek fel abban az idősávban, amikor már nincs Birodalom, de még nem alakult ki az Első Rend hatalma.

A forgatókönyvet Jon Favreau írja/írta, az első részt pedig a már több Star Wars produkciót dirigáló Dave Filoni rendezi majd. Mellette egy igazi rendezőválogatott jött össze, rendez majd epizódot a Jessica Jones stábjából ismert Deborah Chow, a színésznőként is befutott Bryce Dallas Howard, de a legnagyobb durranás valószínűleg Taika Waititi, aki a Thor Ragnarokot rendezte. Ez így elsőre elég erős kis csapat. 2019-ben érkezik majd a The Mandalorian, sanszos, hogy a kedvenc sorozatunk lesz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló