Sorozatok

Breaking Bad kultusz, totál szívás, de Walter White házának tetejére a mai napig pizzát dobnak a rajongók

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.12 | 11:00

A ház, ahol a Breaking Bad főhősének családja lakott komoly zarándokhellyé vált mára. Csak hát vannak olyan sorozatfanok, akik jó poénnak gondolják, hogy pizzát dobjanak a háztetőre.

Van egy családi ház Albuquerque városában, amit minden Breaking Bad-rajongó ismer. Igen, Walter White és családjának otthonáról van szó, amely 2008 óta komoly zarándokhely lett, ez volt az egyik kulcshelyszín az évtized legjobb sorozatának számító Totál Szívásban.

A rajongók azonban elég idegesítőek és kellemetlenek tudnak lenni, mert nem elégednek meg azzal, hogy szelfiket lőjenek a ház előtt, de rendszeresen pizzát dobnak a háztetőre. Aki nézte a sorozatot, az tudja, hogy miért. Igen, erről az ikonikus jelenetről van szó:

A White család sorozatbeli otthona Albuquerque központjában található, de a való életben egy nagyon kedves pár lakja. Ők már néhány éve is nyilatkozták, hogy a legtöbb zarándokoló rajongó tisztelettudóan viselkedik, csak készít egy fotót, és továbbáll, de vannak azok a fanok, akik elég tahó módon viselkednek a saját házuk környékén, és még mindig vannak olyanok, akik pizzát dobnak a háztetőre.

Vince Gilligan, a sorozat atyja a Breaking Bad spin-off, a Better Call Saul egyik podcastjában szólított fel mindenkit, hogy fejezzék be a pizza dobálást, mert semmi eredeti nincs benne, és szerinte az ott élő házaspár tagjai a világ legkedvesebb emberei, nem ezt érdemlik meg.

Meg hát különben is, kár a kidobott pizzáért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.