Sorozatok

Női főszereplővel tér vissza a képernyőre a Grimm című sorozat

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.17 | 18:23

Spinoffja készül a nálunk is sugárzott fantasy-nek. Címe egyelőre még nincs, de egy forgatókönyvíró már írja a szkripteket.

A Grimm 2011 őszén indult, és 2017 tavaszán ért véget, összesen 6 évad készült belőle, ami pont elég is volt. A sorozat két műfajt ötvözött, az urbánus fantasy-t és a heti ügyes krimiket, a koncepciója pedig az volt, hogy a mesebeli lények köztünk élnek, akik pedig kordában tartják, és ha kell, le is vadásszák őket, ők a grimmek. A Grimm testvérek is grimmek voltak, és amilyen borongósak a meséik, olyan sötét maga a sorozat is. (Ellentétben a hasonló koncepcióval bíró Once Upon a Time-mal, ami a történet szerves részét képező, folyamatos intrikák és kalandok ellenére inkább romantikus irányba ment.) A Grimm tele volt ismerős mesékkel, és fura lényekkel is, azok pedig gyakran okozhattak rémálmokat. A főszereplőnk pedig egy nyomozó, Nick Burkhardt volt, aki titokban grimmként is vizsgálódott a hozzá kerülő, furcsa bűntényekben.

Az új Grimm természetesen más címen fut majd, de az még nincs meg. Más lesz a főszereplő, egy női grimm, aki máshol fog élni, más rejtélyekkel találkozik, új társai lesznek, de azért minden az anyasorozatban lefektetett mitológián alapszik, sőt lesz pár szereplő, aki abban játszott, és ebben is felbukkan majd. Reméljük, a színvonal is hasonlóan magas lesz. Hogy mikor kerül adásba a spinoff, arról még végképp nem tudni semmit, de érzésünk szerint a jövő év második felében, vagy inkább valamikor 2020-ban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.