Sorozatok

Jön a Szívek Szállodája, és itt a cuccok, amik nélkül nem lehet meg egy mai Gilmore lány

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.26 | 10:01

Biztos sokan várják a Szívek szállodája folytatását, ami várhatóan ugyanolyan vicces lesz, mint a kilenc éve befejezett előző sorozat. Annyi mindenképp megváltozott, hogy már nem a reklámokból remélik a bevételt, terméket helyeznek el, menő kütyükkel pakolták tele a sorozatot, hiszen változik a világ, a Netflix pedig ezen is kaszál.

November 25-én mutatja be a Netflix a Gilmore Girls (Szívek szállodája) új, mindössze négy részből álló évadját, amit már most nagyon várnak a rajongók. A négy rész mindegyike egy-egy évszakot mutat be, amelyekben a már felnőtt és sikeres újságíróvá vált Rory visszatér a városba. Itt az új évad előzetese, amiből kiderül, hogy igazából semmi nem változott:

A Netflixre jellemző, hogy nem reklámoz, termékeket helyez el a sorozatokban, így a minisorozatot is telepakolták bujtatott reklámmal. A termékelhelyezés ma már nem újdonság, de azért itt már helyenként kilóg a lóláb. Persze a Netflix ezt nem szégyelli, sőt, maga a tartalmi igazgató mesélte el, hogy mire is van szükségünk, ha olyanok akarunk lenni, mint a Gilmore lányok:

  • Rory, mint sikeres újságíró mindenhová magával viszi Dell XPS 13 típusú laptopját. Végül is, alig több, mint 900 dollár egy ilyen.
  • Rory nem lehet meg könyvek nélkül, de ezeket már természetesen egy Kindl e-book olvasóval hordja magánál, ami az Egyesült Államokban 120 dollár körül van.
  • Bár Lorelai nincs jóban a modern technikával mégis egy Amazon Echo vezeték nélküli hangfal segítségével hallgat zenét. Csak 180 dollár.
  • Anya és lánya nyilván online tartja a kapcsolatot, amihez jól jön egy Petcube Camera, amiben még beépített lézer játék is van, és csak 120 dollár.
  • A Gilmore lányoknak egyszer már volt egy robotporszívójuk, de Lorelai rájött, hogy ő jobb munkát végez. Az új sorozatban viszont már egy Wi-Fi kapcsolattal ellátott Neato Botvac takarít majd, amit potom 533 dollárért lehet megrendelni.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló