Sorozatok

A kisfiú az ET-ből visszatért egy horrorban, és mindenki őt ünnepli

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.28 | 07:15

ET legjobb barátja persze már nem kisfiú, egy apukát alakít.

Henry Thomas a The Haunting of Hill House sorozatban a Netflixen

Henry Thomas, aki ET legjobb barátját, Elliotot alakította a moziban már gyerekként nyert az ET-ben nyújtott alakításáért többek között egy Golden Globe-ot és egy BAFTA-díjat. Sőt, később még egy Gloden Globe-ot szerzett egy sorozatért 1996-ban. Kisgyermekkora óta nem hagyta ott Hollywoodot, szerepelt Brad Pitt Szenvedélyek viharában című mozijában, a New York bandáiban Leo DiCaprióval, vagy az Ouija: A gonosz eredetében.

Szóval nem most kellett volna, hogy feltűnjön, a kis Elliot nem tűnt el Hollywoodból egy pillanatra sem. Sokan azzal magyarázáák a mostani felfedezést, hogy a The Haunting of Hill House Netflix horror sorozatában olyan apukát játszik, akinek Elliothoz hasonló gyermekei vannak.

A hasonló magyarázatok mellett viszont a legtöbb tweet vagy Facebook bejegyzés csak annyit rögzít, hogy úristen ez az apuka volt Elliot, a kisfiú az ET-ben! A The Haunting of Hill House egyébként egy klasszikus gótikus kísértet horror, ahol nem elsősorban a vér folyik, hanem ideglelés van ezerrel. Szóval sok múlik a színészeken, Henry Thomas alakításán is, akinek tisztelet innen is, hogy kisiskolás kora óta képes volt folyamatosan dolgozni Hollywoodban drog vagy alkohol problémák nélkül. Nem egy Macaulay Culkin, aki a Resszekessetek betörők után a drog és alkohol világába menekült, és csak tavaly szedte össze magát újra.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
5 tudományos tény a szelfikről
  • szerző:nuus
  • 2019. 04. 24.