Sorozatok

A kisfiú az ET-ből visszatért egy horrorban, és mindenki őt ünnepli

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.28 | 07:15

ET legjobb barátja persze már nem kisfiú, egy apukát alakít.

Henry Thomas a The Haunting of Hill House sorozatban a Netflixen

Henry Thomas, aki ET legjobb barátját, Elliotot alakította a moziban már gyerekként nyert az ET-ben nyújtott alakításáért többek között egy Golden Globe-ot és egy BAFTA-díjat. Sőt, később még egy Gloden Globe-ot szerzett egy sorozatért 1996-ban. Kisgyermekkora óta nem hagyta ott Hollywoodot, szerepelt Brad Pitt Szenvedélyek viharában című mozijában, a New York bandáiban Leo DiCaprióval, vagy az Ouija: A gonosz eredetében.

Szóval nem most kellett volna, hogy feltűnjön, a kis Elliot nem tűnt el Hollywoodból egy pillanatra sem. Sokan azzal magyarázáák a mostani felfedezést, hogy a The Haunting of Hill House Netflix horror sorozatában olyan apukát játszik, akinek Elliothoz hasonló gyermekei vannak.

A hasonló magyarázatok mellett viszont a legtöbb tweet vagy Facebook bejegyzés csak annyit rögzít, hogy úristen ez az apuka volt Elliot, a kisfiú az ET-ben! A The Haunting of Hill House egyébként egy klasszikus gótikus kísértet horror, ahol nem elsősorban a vér folyik, hanem ideglelés van ezerrel. Szóval sok múlik a színészeken, Henry Thomas alakításán is, akinek tisztelet innen is, hogy kisiskolás kora óta képes volt folyamatosan dolgozni Hollywoodban drog vagy alkohol problémák nélkül. Nem egy Macaulay Culkin, aki a Resszekessetek betörők után a drog és alkohol világába menekült, és csak tavaly szedte össze magát újra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.