Sorozatok

Itt vannak a hét legjobb előzetesei

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.30 | 11:03

Szívek Szállodája, Sherlock vagy James Franco thriller parókában. Nézés van.

A héten is kaptunk pár cukorkát a filmes cégektől, nézzük, hogy mire várunk most már, de nagyon.

Szívek szállodája

A Netflix az első a Szívek szállodájával, a négy részes nosztalgia folytatás biztos remek lesz. Reklámok nem lesznek benne, de mi már azt is körbejártuk, hogy a termékelhelyezések miatt milyen kütyükkel dolgozik majd Rory Gilmore. Anya és lánya legjobb évéről szól majd a négyrészes évszakokat felölelő Gilmore Girls évad, szinte félünk, hogy mennyi minden összejön majd Rorynak Lorerainak. November 25-én már indul is.

 

Sherlock

És január elsején jön a negyedik Sherlock évad is. Másnaposan nézhetjük majd azt a szériát, ami újraírta a sorozatok szabályait, és abszolút értéken élesztett fel egy nagy klasszikust, már-már izgalamasabbak a részek, mint az eredeti sztorik.

Split

Egy többszörös tudathasadásos bűnözőnél lassan nagyobb közhely nincsen egy sorozatban, a trópusokon játszódó sztori előzetesét mégis érdemes lehet megnézni, a fiatal lányokat elrabló főhős sztorija tartogat még pár csavart.

Mifune: Az utolsó szamuráj

A narrátor Keanu Reeves abban a dokumentumfilmben, amit a legendás japán színészről készítettek. Mifune Tosiró a legfontosabb japán színészek egyike, A vihar kapujában vagy A hét szamuráj főszereplője megérdemelt már egy emlékező filmet. Steven Spielberg és Martin Scorsese is beszél a jelentőségéről, és indokolatlanul sok szamurájkardos jelenetet nézhetünk meg.

Burn Country

Végre egy jó trhiller készül, amit már csak azért is érdemes megnézni, hogy röhögjünk egy jót James Franco parókáján.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló