Sorozatok

Ázsiai sorozatrajongók, figyelem! Három új széria is érkezik az HBO GO-ra

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.08 | 20:22

Jön a Miss Sherlock, a Grisse és a Folklór.

Igazán exkluzív tartalmak érkeznek a sorozatfüggőknek.

Az HBO globális sorozatainak a legjavát hozza el az európai nézőknek az HBO Asia válogatott, saját gyártású produkcióival, amelyek az HBO Europe régióiban is elérhetők lesznek a közönség számára. Az HBO Asia saját gyártású sorozatai közt megtalálható a GRISSE című történelmi dráma, a FOLKLÓR című horrorantológia és a MISS SHERLOCK című japán drámasorozat is.

A GRISSE már elérhető az HBO GO-n, a Miss Sherlock és a Folklór pedig december 2-án debütál a streaming oldalon.

GRISSE

a nyolc, egyórás epizódból álló sorozat az 1800-as évek közepén, a gyarmati időkben játszódik Holland Kelet-Indiában. Az angol nyelvű sorozat egy különös csapat tagjainak történetét meséli el, akik lázadást szítanak a kíméletlen kormányzó ellen, és hirtelen egy Grisse nevű garnizonváros élén találják magukat. A történet több figura körül bonyolódik, akik különböző hátterűek és különböző dolgokban hisznek, de szövetségre lépnek, hogy levethessék rabigájukat és saját kezükbe vehessék sorsuk irányítását.

MISS SHERLOCK

Ez az HBO Asia és a HULU koprodukciójában készült, nyolc, egyórás részből álló sorozat Sir Arthur Conan Doyle Sherlock Holmesának merész feldolgozása. Az új változat japán nyelvű, a mai Tokióban játszódik, és ikonikus főhőseit, Sherlock Holmest és Dr. John Watsont nők alakítják. Yuko Takeuchi (Dog is a Sidecar, FlashForward – A jövő emlékei) játssza a címszereplő Sherlockot, nyomozótársát, Dr. Wato Tachibanát pedig Shihori Kanjiya (Chiritotechin, Kuchizuke) formálja meg.

FOLKLÓR

A hat darab egyórás epizódból álló sorozatot hat rendező rendezte, és hat ázsiai ország különböző mítoszait és babonáit dolgozza fel. A sorozat Indonéziában, Japánban, Koreában, Malajziában, Szingapúrban és Thaiföldön játszódik, és mindegyik epizód az adott ország mélyen gyökerező mítoszaiból és néphagyományaiból merít, melyekben természetfeletti lények és okkult hiedelmek is szerepet kapnak.

Fotók/Leadfotó: HBO


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.