Sorozatok

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston is benne lesz az Apple új sorozatában

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.09 | 09:18

Két új saját gyártású széria jön: az egyik Steven Spielberg antológia sorozatának újraélesztése, a másik pedig egy reggeli beszélgetős műsorokról szóló dráma, amelyben Reese Witherspoon és Jennifer Aniston is komoly szerepet kap majd.

Az Apple berendelt két új, saját gyártású sorozatot, nem is akármilyen nevekkel. Az egyik Steven Spielberg antológia sorozatának a folytatása, az Amazing Stories, a másik pedig egy még cím nélküli dráma széria, amely egy reggeli beszélgetős műsorról szól majd, és Reese Witherspoon és Jennifer Aniston is főszereplésével.

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston. Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Az utóbbi sorozat alapjául a CNN-riporter Brian Stelter könyve, Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV szolgált. Ez a tévéműsor két évados berendelést kapott az Apple-től, a House of Cards írója, Jay Carson gyártja majd, és Witherspoon és Aniston a sorozat producerei is lesznek egyben. A fő téma természetesen a reggeli talk show-k világa, valamint a New York-i média szcéna.

Az Apple másik új forgatókönyve az Amazing Stories című sorozat remake-jéhez készül. Steven Spielberg antológiája 1985 és 1987 között futott, ennek az újragondolását készíti most a sorozatgyártásba idén nyáron beszállt Apple. A showrunner pedig a Hannibal sorozatból ismert Bryan Fuller lesz.

Ilyen volt az első évad 32 évvel ezelőtt:

(The Verge)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló