Sorozatok

SPOILER, Carl története csavarral folytatódik a The Walking Deadben

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.12 | 12:18

Hét évet ugrottunk Rick eltűnése után, és lesz pár szerepcsere is!

Rick fia, Carl Grimes halála annak idején váratlanul érte a The Walking Dead alapjául szolgáló képregény ismerőit: az eredeti történet szerint ez a karakter szállt volna szembe a következő ellenséges csoporttal, a Suttogókkal.

 

View this post on Instagram

 

Melissa trying out new looks for Season 9. #TWD #JoshMcDermittTakeover

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

Robert Kirkman képkockáin még Rick fia vezeti az összecsapásokat, ám ezt a képernyőn megvalósítani már nem lehet. Talán a kalapját büszkén viselő húga, Judith vagy szerelme, Enid veszi át a helyét? Egyikük sem, pedig már az előbbi kislány is hét évvel idősebb lett – ennyit ugrott ugyanis a történet.

 

View this post on Instagram

 

Where two or more Corals are gathered, Chandler gets really confused. #TWD #JoshMcDermittTakeover

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

A Ki vagy most? című új rész hoz pár meglepetést: Aaron tölti be Rick posztját, immár fél karral, ahogyan ez a képregényben is szerepel (igaz, ott a seriff lett végtaghiányos).

Michonne pedig Andrea örökébe lép. A Judith és Negan közti párbeszéd pedig Carl szavaival ment eredetileg; de a fiú többi feladata egy új szereplőre fog hárulni.

SPOILER!

A képregényből kiderül, hogy Carl csak most lenne szerelmes először, de nem Alexandriában talál rá a végzete, hanem egy hilltopi út kapcsán botlik a szíve választottjába. Earl Sutton mellé szegődne dolgozni – erre a munkára most Henry áll be, akit Ezekiel és párja a saját fiaként nevel. A Megváltókkal való konfliktust is Carolék öröklik meg.

via GIPHY

Henry lesz az, aki beleszeret Lydiába, a Suttogók vezetőjének lányába. Bizonyos szempontból jó választás volt ez a csere, ugyanis Carlon öregíteni kellett volna még hét évet. A szőke srác viszont pont olyan korú lesz, mint a képregény hősszerelmese.

A Lintzek

viszik a showt, ugyanis az idősebb Henryt Matt Lintz fogja alakítani, aki a bátyja az eddig látott Macsen Lintznek. A két fiú lánytestvére, Madison pedig Carol lányát, Sophiát alakította még az AMC-sorozat elején. Hogy Hiltop élén ki áll még Maggie mellett, az nem derül ki, de annyi bizonyos, hogy egy másik nő az. Az Uproxx Tarára vagy Enidre tippel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló