Sorozatok

Trónok harca előzménysorozatot akar az HBO

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.15 | 10:34

Még véget sem ért a sorozat, de a csatorna máris a folytatáson töri a fejét. Vagyis az előzményeken. És inkább George R. R. Martin fejét törnék.

Bár a következő évadok Bran flashbackjei kapcsán vélhetőleg tele lesznek olyan részekkel, amikből csomó dolgot megtudunk majd a sorozat előzményeiről, a HBO eléggé rajta van azon, hogy készüljön egy külön Trónok harca előzménysorozat. Ezt Casey Bloys, a csatorna programmingért felelős vezetője erősítette meg nemrég egy interjúban.

Ehhez csak az kell, hogy a regények írója, George R. R. Martin dobjon nekik pár ötletet azzal kapcsolatban, hogy mivel is lenne érdemes foglalkozni, és hogyan. Martin most nyilván a regény befejezésével van elfoglalva, de a sorozat írói elég jól boldogulnak, ha kapnak tőle egy kis iránymutatást, hiszen már az utolsó évadokat is ők írták meg, megelőzve a regényt. A történet előzményeiben mondjuk annyi a puskapor, hogy hirtelen nem is tudjuk, mire lennénk a leginkább kíváncsiak, szóval megértjük, hogy az HBO is bizonytalankodik, és Martinnal tanácskozik még.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló