Sorozatok

SPOILER, még egy főszereplőt veszít a Walking Dead?

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.26 | 10:25

Nem először tér el az AMC sorozata a kultikus képregénytől.

A szezon közepén járunk, és már megint úgy érezhetjük, hogy újabb szintet lép a borzalom: nem elég, hogy a dermesztő Suttogók itt ólálkodnak, de váratlanul egy újabb nagy vérveszteség is éri a túlélőket.

SPOILER!

Az új főgonoszok máris megvetették a lábukat, és Negan körül is felpörögtek az események. Henryék megérkeznek Hilltopba, ahol az ifjú titán meg is próbál beilleszkedni. Enidről lecsúszott: a lány inkább Alden társaságát élvezi, így a többi tininél próbál jó pontokat szerezni.

via GIPHY

Michonne viszont kerek perec elutasítja Carol közösségek közti kapcsolatokat építő szándékát:

A sajátjainkkal kell eztán törődnünk. Ennek így kell lennie!

Negannel például Gabriel is törődik, aki hetente meglátogatja a csüggedt foglyot. Negan felemlegeti Rositát, akivel az atya összeszűri a levet – mire a tiszteletes felpattan, bevágva maga mögött a cellaajtót. Anélkül, hogy kulcsra zárná – ami a szebb napokat is látott megváltó figyelmét nem kerülte el… A képregény szerint a kiszabaduló Negan előbb-utóbb a Suttogóknál fog kikötni. Ám az új ellenség éppen most szedi első áldozatát – aki pedig a képregényben egy igazi LGBT-ikonná vált.

 

View this post on Instagram

 

We’re thankful for the best Dog ever, and our stellar #TWDFamily.

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

A legtöbb felkavaró esemény Daryl és az ő Kutyája körül zajlik majd, aki Aaron és Jesus társaságában indul Eugene megmentésére. Az utóbbi veszi észre, hogy az útjukat keresztező kóborlóknál valami nincsen rendben. Ezt a halálra rémült tudós is megerősíti, akire egy csűrben bukkannak rá – szerinte őt keresték, mert hallotta, ahogyan halkan beszélgettek egymással.

Fejlődtek volna a Zombik?

Ezt nehezen hiszik el a többiek, ám ezen a sötét és viharos éjszakán kiderül, mi is a Suttogók trükkje. A horrorfilmes gyökereket mesterien visszahozó epizód csúcspontja egy temetőben zajlik majd, ahol Aaron és Jesus végre élesben is gyakorolhatja a harcművészetet.

 

View this post on Instagram

 

The walkers aren’t the only threat out there. New episode of #TWD TOMORROW at 9/8c.

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

Aztán – csodával határos módon – a segítségükre siet Michonne, akit Magna és Yumiko kísér. Paul „Jesus” Rovia igazi önfeláldozó hősként tündököl egy szoruló zombigyűrű közepén, hogy a többiek addig elmenekülhessenek.

Aztán halálos sebet kap, és egy hátborzongató súgást:

Nem ott vagy, ahová tartozol.

Aaron felsikolt, majd azt látjuk, hogy később barátja élettelen teste fölött zokog. Daryl közben rájön, kik is az új ellenségek: olyan élő emberek, akik magukra húzzák a halottak bőrét, hogy beolvadjanak a falkába. Jesustől azért nehéz búcsút venni, mert ő a képregény – és a meleg közösség – egyik kulcsfontosságú karaktere, és sokan várták azt joggal, hogy Aaronnal túljutnak a barátságon. Ez a korai halál nem volt benne a pakliban, és Tom Payne alakja hiányozni fog, a Toofab szerint is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.