Sorozatok

Hoppá, Stephen King gót horrorja Adrien Brody-val forog!

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.20 | 10:18

2020 őszén, tíz részben érkezik az Epix-re.

1978-ban írta meg Stephen King a Jerusalem’s Lot című, Lovecraft-inspirálta novellát, mely egy képzelt városban játszódik Maine államban. A mű megfilmesítésre kerül, méghozzá Wes Anderson kedvenc színészét sikerült megcsípni a munkához. Adrien Brody főszerepben bukkan fel majd a tízrészes sorozatban, melyet az Epix hálózat tűz jövőre műsorára.

 

View this post on Instagram

 

Had I only known… @ladygaga ✨

A post shared by Adrien Brody (@adrienbrody) on


A helyszín felbukkan már a Borzalmak városa (1975) című műben is, de Salem’s Lot-ként is szokás rá hivatkozni. A kedvenc vámpír-sztori előzményeként is tekinthetünk a cselekményre, mely leginkább Charles Boone kapitány leveleiből és napló-részleteiből bontakozik ki. Brody játssza ezt a kulcsszerepet: három gyerekével költözik haza Preacher’s Cornerbe, miután neje a tengernél életét vesztette. Tíz részen keresztül tárulnak fel a családi titkok, melyekkel főhősünknek szembe kell néznie: az őseit is sújtó sötétséggel veszi fel a harcot.

 

View this post on Instagram

 

🎨#portraitoftheartist

A post shared by Adrien Brody (@adrienbrody) on


Jason és Peter Filardi jelentkezett be executive producernek, illetve showrunnernek, de Donald De Line (Wayward Pines) is besegít a folyamatba. Az Epix elnöke szerint igazi csemegére számíthatunk:

Erős, kimondottan rémisztő vizuális formát kap a klasszikus gót horror-történet. Alig várom, hogy belevágjunk a stábbal. Ha erről a zsánerről van szó, akkor nincs is jobb Kingnél. Beleborzongunk, hogy nálunk talált otthonra ez a hihetetlen produkció.

lelkesedik Michael Wright.

 

2020 májusában, Halifaxban indul a munka, és még az év őszén bemutatásra is kerülne a sorozat. Brody legutóbb a Peaky Blindersben bukkant fel a képernyőn; moziban pedig az Air Strike című drámában láthattuk 2018-ban. Jövőre Anderson romantikus filmjében, a The French Dispatch-ben is alakít majd, említi meg az EW.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló