Sorozatok

Ez az új sorozat tarol a Netflixen

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.22 | 14:48

Egy bizarr hangulatú krimivígjáték lehet az új trónkövetelő: annyira virális téma lett a neten, hogy pillanatok alatt beérheti az Addams lányt!

A hét legnézettebb címe lehet egy új, nyolcrészes krimiszéria a Netflixen, és ezzel leverheti trónjáról a megjelenése óta egyeduralkodó Wednesdayt. A remek Addams Family spinoff összességében 1,2 milliárd órányi nézettséggel fejezte be az első négyhetes szereplését, ami ugyan jócskán elmarad a Stranger Things 4 1,35 milliárd órája mögött, de hé: Jenna Ortega sorozata még csak első évadnál tart, szóval lesz ez még sokkal jobb is!

A héten mindenesetre egy komoly trónkövetelő ütötte fel a fejét – szúrta ki a GameStar. A magyarul a rettenetes Megzsarolva címen futó The Recruit jön fel, mint a higany: a múlt héten már a harmadik tudott lenni a Wednesday és a Harry & Meghan mögött, összesen 52,3 millió órás nézettséggel – úgy, hogy pénteken jelent meg, szóval csak három napja volt elérni a tekintélyes számot! Ez látványos, de azért közel sem szenzációs adat, viszont az internet népe annyira felkapta az újonc CIA ügynökről szóló akció-krimi-komédiát (vagy mit), hogy ezen a héten már jó eséllyel beelőzi az angol királyi családból kiszakadt párocska dokuját és megszorongathatja Jenna Ortegát is. Utóbbihoz mondjuk még sok spenótot kell enni, mert

az Addams Family spinoff közel egy hónap után még mindig több mint 173 millió órát produkált, hét nap leforgása alatt (december 12-18-ig).

A Megzsarolva izgalmas kémtörténetét a Training Day-t és a Castle-sorozatot is jegyző showrunner, Alexi Hawley készítette, a főszerepet pedig a legutóbb a Black Adam-ban látott Noah Centineo alakítja. A zöldfülű Hendricks ügynök lába alól kiszalad a talaj, amikor egy a CIA ügyeiről túl jól értesült női fogvatartottat bíznak a gondjaira: elvileg ő a rab utolsó esélye arra, hogy az tisztázza a nevét, de aztán – naná – mindenki jó nagy bajba kerül, akinek bármi köze van az ügyhöz.

A kritikusok kevésbé (70%), a nézők annál inkább (85%) szeretik a sorozatot a Rotten Tomatoes-on, és a népszerűség ezen a héten már az élre röpítheti a The Recruitot, főleg úgy, hogy jönnek az ünnepek, és mindenki ráér tévézni.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló