Sorozatok

Te tudtad? Magyar kislány játszotta a fiatal Wednesdayt a Netflix népszerű sorozatában

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.24 | 08:18

Talán kevesen tudják, hogy a nagy sikerű Wednesday sorozatban egy tehetséges magyar kislány is feltűnik, aki szintén a címszereplőt játszotta.

Kép: Bandula Nikolett

A Netflix Wednesday sorozata mindenkit lenyűgöz, sőt a TikTokon szépen terjed a tánctrend is. Azonban talán kevesen tudják, hogy a sorozatban egy magyar kislány is szerepelt, aki ráadásul magát a címszereplőt játszotta, Wednesday fiatalabb énjét a visszaemlékezésekben – írja a Ripost.

Így került Váradi Karina a Netflix sorozatába.

Aki esetleg átböngészte a Wednesday sorozat szereplőgárdáját az IMDB-n, annak feltűnhetett, hogy Váradi Karina neve szerepel a fiatal Wednesday szerepe mellett. Igen, egy magyar kislány volt a sorozatban a kisebbik Wednesday.

„Imádja ezt, az az álma, hogy Hollywoodban legyen színésznő, én pedig mindenben támogatom. Mindent a kislányom miatt csinálok, hogy neki jó legyen, és elérje az álmait” – ezt Bandula NikolettVáradi Karina édesanyja mondta a Ripostnak.

Karina mindig is szeretett kamerák előtt szerepelni.

„Egy közösségi oldalon láttam egy hirdetést, modellkedésre lehetett regisztrálni, megtettem, ennek már öt éve. Ott azt mondták rá, hogy tehetséges szupersztár. Úgy döntöttünk, hogy leszerződünk egy ügynökséggel. El kellett mennünk egy hajóútra, ahol sok iroda képviseltette magát, különböző országokból. Meg kellett tanulnia egy szöveget, kifutón kellett vonulnia, és el kellett játszania bizonyos jeleneteket. A végén majdnem mindegyik ügynökség, összesen kilenc szeretett volna leszerződni vele.

“Végül egy londonival szerződtünk le. Tavaly kaptunk egy e-mailt tőlük, azt írták, keresnek az Addams Family-be hosszú hajú kislányokat. Kellett itthon készítenünk egy felvételt, el kellett játszania, hogy szomorú, utána azt, hogy dühös, mert megölték a pókját. Maga a rendező választotta ki Karinát, a felvétel alapján. Romániában volt a forgatás, nagyon élvezte, nem is akart hazajönni. Fantasztikusan éreztük magunkat, mindenki nagyon kedves volt velünk. Eszméletlen, hogy mennyire kijöttek a Karinával.”

Azt sajnos egyelőre nem lehet tudni, hogy Karina benne lesz-e a második évadban, de a kislány nagyon bízik benne. Karina és édesanyja egyébként Angliában él, Nikolett egyedül neveli gyermekét. Karina osztálytársai nagyon odavannak, hogy a kislány ilyen menő sorozatban szerepel. Karinának egyébként már jobban megy az angol, mint a magyar, ha valamit elmesél otthon, azt már angolul teszi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló