Unatkozom

Megalkották a tökéletes fegyvert: rakétameghajtást kapott a vörösre hevített kés

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.23 | 11:42

Új szintre emelkedett a rombolás kultúrája a Youtube-on, két korábbi csodafegyvert kereszteztek egy őrült videó kedvéért. Nem érdemes az útjába kerülni.

Nemrég írtunk arról, hogy tort ül rajtunk a rombolás kultúrája, hiszen tele a YouTube olyan videókkal, ahol valakik ripityára törnek, összezúznak, szétlőnek, vagy éppen megégetnek valamit, kizárólag a móka kedvéért. Az akkori cikk egyik főszereplője az izzásig hevített kés volt, de csak napokat kellett várnunk, és jött egy újabb versenyző, mégpedig a rakéta meghajtású kés. Igen, jól gondoljátok, nem kellett sokáig várni, és a Backyard Scientist megcsinálta a kettő ötvözetét, a rakéta meghajtású, izzó kést. 240 km/órával száguld, mi nem állnánk az útjába. Ez a legtökéletesebb fegyver jelenleg a világon:

Mostantól a új kifejezést kell használnunk: Úgy hatol át rajta, mint izzó kés a kólás palackon. És mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez egy értelmetlen hülyeség, felhívnánk a figyelmet a 3. perc környékén megfigyelhető jelenségre: a kés az útjába tett kenyeret nemcsak hogy ketté vágja, de meg is pirítja!!!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló