Unatkozom

Szelfizz úgy, mint a legszexisebb férfi modellek

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.04 | 14:44

London, Milánó, Párizs, New York... a Fashion Week elég izgalmas időszak a divat szerelmesei számára, még akkor is, ha csak a távolból rajonghatunk a lenyűgöző kreációkért.

Ha férfiként nem is rajongsz a divat ünnepéért, néhány titkot azért elleshetsz a modellektől, pláne akkor, ha tökéletesítenéd a szelfizési képességeidet.

1. A szelfi csak akkor szelfi, ha te lövöd a képet.

Nyilvánvaló, de a fogalmakkal jobb tisztában lenni. Szóval az nem ér, ha megkéred a haverjaidat vagy a csajodat, hogy fotózzanak már le, úgyhogy ideje megismerkedned a telefonod kamerájával, hogy a lehető legjobb minőségű fotó készülhessen rólad. Pro tipp: használd a mobilod oldalán lévő hangerőgombokat a fotózáshoz, a profik is így tolják.

2. Legyen a képnek története.

Ha van valami menő, valami furcsa, vagy éppen érdekes, amivel felkeltheted az emberek érdeklődését, akkor itt az ideje azt is megmutatnod a szelfivel. Repülőn utazol? Szelfi. Indulsz az edzőterembe? Szelfi. Bulizni mentek a barátaiddal? Szelfi.

3. Keresd meg a megfelelő beállítást.

Nemcsak a kamerán, az arcodon is. Melyik szögből tudsz lehengerlően nézni? Melyik kameraállásban áll a legjobban a hajad? Tessék kreatívnak lenni és ha csak nem szoborszerű arcvonásokkal rendelkezel, akkor hidd el: ha alulról fotózod magad, annak katasztrófa lesz a vége.

4. Az arckifejezés kulcsfontosságú.

Feltűnt már, hogy a modellek milyen ritkán mosolyognak? Maximum a félmosoly megengedhető, helyette inkább hódíts huncut felhúzott szemöldökkel, mutass valamit a felsőtestedből, ilyenek. Egyet felejts el: ne mutass a kamerára a fotón. Gáz.

5. Érezd jól magad.

A legfontosabb, amit az angyalarcú férfi modellektől tanulhatsz. Ne vedd komolyan az életet, de élvezd ki minden egyes másodpercét. A legfotogénebb pillanatokat pedig természetesen szintén oszd meg az interneten, hogy mindenki lássa, mekkora boldogság van.

Fotó: Instagram / thesorensen


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.