Unatkozom

Batman jól megkapta a magáét

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.13 | 08:13

A DC képregénysztárjai bénábbak, mint a Marvel szuperhősei, és kész.

A DC Comics képregénykiadó nagyon sikeres és patinás cégnek számít, már 1934-től adnak ki képregényeket, kezdetben Detective Comics néven, innen a rövidítés. Nagyszerű szuperhőseik vannak, az élen Superman és Batman, de moziban eddig veri őket a Marvel.

A DC-moziuniverzum vagyis a DC Extended Universe, a DCEU a Warner Bros vállalkozása, a mozis gigacég vásárolta meg a DC filmes jogait. A Warner erősen tolja a képregényfilmeket, amikben benne vannak olyan nagy bukások mint az Öngyilkos osztag, olyan felemás darabok, mint Az Igazság Ligája, és most már olyan sikerek is mint a Wonder Woman. A Warner-DC 2013-ban indult el a Disney-Marvel után, és kezdett összefüggő filmeket gyártani egy gigantikus, szuperhősökkel telezsúfolt fiktív világban.

Egyelőre mégsem sikerült igazán menővé válniuk, a Marvel és a Bosszúállók sokkal lazább és vonzóbb. A The New Yorker magazin legendás karikatúráinak legújabb darabja is erről szól. Ki szeretné, hogy egy DC-szuperhős mentse meg, inkább jöjjön egy Marvel sztár!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló