Unatkozom

Ahogy ez a férfi a fájdalomcsillapítóra reagált, az nem evilági

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.16 | 15:33
  • trendindex: 10

A fájdalomcsillapító hatása alatt álló emberek reakcióiról készült felvételeknek speciális helye van az interneten meg a szívünkben is. Néhány hete a BBC készített műsort egy írországi kórházban, ahol éppen egy bokatöréssel érkezett férfit próbáltak meg ellátni.

Ahhoz, hogy a lábát helyre tegyék, erős fájdalomcsillapítót adtak be neki, méghozzá ketamint, amit nyugtatóként testileg vagy lelkileg fájdalmas procedúráknál is gyakran bevetnek az orvosok. Fájdalomcsillapító hatása már alacsony dózisnál is jelentkezik és az érzéstelenítésnél tovább tart ezért ez a szerencsétlenül járt férfi is ezt kapta. Mindenkinél másfajta reakciót vált ki, de ennél az esetnél még az orvosok is megdöbbentek kissé.

An unusual reaction to a strong painkiller… | Scotland’s Superhospital

A strong painkiller causes a surprising reaction when a patient has to have his fractured ankle manipulated back into place. More from Scotland’s Superhospital – http://www.bbc.co.uk/programmes/b08p124y

Nyolc évvel korábban az a bizonyos David After the Dentist című videó tarolt YouTube-on hasonló témában, most 135 millió megtekintésnél jár, úgyhogy idetesszük ezt is. Igazi klasszikus:

David After Dentist

For media requests or any other questions contact David’s dad at [email protected] This is a video of my then 7 year old son David in May 2008I had my Flip video camera with me. His mom wasnt able to go becasue of work.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló