Unatkozom

Nincs most jobb videó a neten annál, amiben egy rozsdás kés újjászületik, miközben egy macska nézi

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.21 | 08:43

Az elsőszámú videó jelenleg a YouTube-on ez a remekmű, amit egy japán fickó töltött fel. A felvételen az látható, ahogy egy durván rozsdás kést ismét fényessé és élessé varázsol, míg a macskája követi az eseményeket a háttérben. Fontos.

Alapból jó érzéssel tölti el az embert, ha valami régiből és használtból valami szép és új lesz, de itt nem áll meg a dolog. A férfi elmeséli, hogy három dollárt adott ezért a késért, de mint látszik az állapotán, egy fityinget se ér, ezért szeretne bosszút állni, méghozzá azzal, hogy ismét használhatóvá teszi. Miután ez megtörtént, felszeletel vele egy csomó zöldséget, amiből kiderül, hogy a konyhában is otthonosan mozog.

A legfontosabb pedig, ami az egész videó hangulatát adja, az a háttérben henyélő cica, aki egy percre se veszi le a szemét a munkafolyamatról. Egyszerűen tökéletes.

Polishing a Rusty Knife

►EQUIPMENT I use in my channel that you can buy online (Amazon affiliates links) ―Sharpening Stone― Shapton (Green #2000): http://amzn.to/2gI4uco Japanese King Knife Sharpener Whetstone (#1000 & #6000) http://amzn.to/2gIMph8 ―Knife― Chef Knife: Sekimagoroku Gyuto (http://amzn.to/1OkxnYt) Chef & Utility Knife: Zwilling twin fin (http://amzn.to/1OkzyLF) ―Camera― Panasonic Lumix FZ-1000 (http://goo.gl/htPRH1) ►My Other Chanel: https://www.youtube.com/user/MyHusbandisJapanese    Instagram (インスタ): https://www.instagram.com/junskitchen/ ►Music by Epidemic Sound (http://www.epidemicsound.com)

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.