Unatkozom

Amputált lábából akar magának táskát csináltatni az angol nő

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.30 | 18:18

Első hallásra igen abszurdnak tűnő dolgot közölt egy Manchesterben élő nőről a Metro. Az 55 éves, Joan nevű asszonynak az a terve, hogy amputált lábából táskát varrasson magának.

A hölgy egy úgynevezett perifériás artériás betegségben szenved, amelynek következményeként, el fogják távolítani a bal alsó lábszárát. Joan azonban képtelen megbarátkozni a ténnyel, hogy az egyik végtagjáról ne tudja, hogy hol végezte, ezért szeretné valamilyen módon megtartani. A legpraktikusabb módszer számára nem volt más mint az, hogy táskát csináltat a bőréből. Ehhez már csak egy olyan kapcsolatra volt szüksége, aki összeköti őt egy olyan bőrdíszművessel, aki bevállalja.

Tudom, hogy furcsa, és többen őrültnek fognak gondolni, de az az én lábam amiről szó van, képtelen vagyok elfogadni, hogy valahova máshova kerülhet. Az én részem, és szerintem teljesen normális, hogy meg akarom tartani

– írta meg egy levélben, amelyet a sewport.com nevű weboldalnak küldött el abban a reményben, hogy ők majd segíteni tudnak az ügyében.

Az is lehet, hogy sokak számára gusztustalan, de az emberek elrakják a rokonaik hamvait tárolják a kandalló fölött

– érvelt.

Egy vállalat munkatársai a levél láttán a táska terveit a fenti cég már el is készítette a nő rajzai alapján.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.