Unatkozom

Üvöltés, hányás és ugráló mellek: a vidámparki óriás csúzlikban készült videóknál nem nagyon van szórakoztatóbb tartalom a YouTube-on

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.17 | 06:46

Az emberek kilövésére használt hatalmas szerkezetek olyan sebességre gyorsítják a testet, ami mindenkire elég drasztikusan hat.

Próbáltad már a slingshotot a Szigeten? Vagy más vidámparkban? Ha igen, akkor sem biztos, hogy pontosan tudod, hogy mit élnek át a videón szereplő emberek, hiszen a Daytona Beach-en található Screamer’s Park óriás csúzlija abszolút a műfaj királya. Szerencsére minden kilövést videóra is vesznek, úgyhogy mi sem maradunk le a mókáról.

Starr és Sky például instant kedvenceink lettek, ők már kilövés előtt keményen pánikoltak, utána pedig csak akkor hagyták abba a sikítást, amikor elájultak a félelemtől, kb. 3-4 másodpercenként:

Van, aki már kilövés előtt sírva fakad:

Parókában egyáltalán nem érdemes felülni:

Van még egy dolog, amivel nagyon vigyázni kell, ha az ember felül egy ilyenre. Az pedig a dekoltázs:

Természetesen az sem ritka, hogy valaki elhányja magát, a legtöbben pedig simán elájulnak az adrenalintól. A legrosszabb pedig, hogy nem lehet rutint szerezni a dologban. Ha egyszer már átvészelted, az nem jelenti azt, hogy a 3. vagy a 4. alkalommal is simán kibírod:

Kívülről így néz ki a cucc. Nem kicsi:

Végül pedig a kedvencünk, a kissrác, aki úgy érzi, felgyulladtak a lábai:

Talán ennyivel sikerült bizonyítanunk, hogy a „daytona slingshot” keresőkifejezéssel tényleg fantasztikus tartalmakat lehet találni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló