Unatkozom

Rettegett, hogy elrepíti Smartját a hurrikán, ezért megdöbbentő dolgot tett a tulajdonos – fotó

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2019.09.05 | 14:45

Beparkolt autójával a konyhába, egész közel a hűtőhöz. Felesége kocsiját pedig a garázsban hagyta.

A férjem attól tartott, hogy elrepül az autója. Az én autóm a garázsban van

– írta ki közösségi oldalára a vicces posztot fotókkal illusztrálva egy floridai feleség, akinek aggódó férje a saját Smartját beparkolta házuk konyhájába, míg a nő kocsiját a garázsban hagyta. Nyilván az asszony kocsiját nem féltette, csak a sajátját.

A floridai férfi a Dorian hurrikán elől menekítette kisautóját konyhájuk óvó rejtekébe – írja az nbcnews.com. Felesége, Jessica Eldridge viccelődve megjegyezte, hogy ugyanakkor az ő autója már nem részesült ebben a különleges bánásmódban. Jessica elmondta, hogy férje attól félt, hogy a hurrikán felkapja és elrepíti az autóját, ezért parkolt be vele konyhájuk közepére. A meglepő parkolóhelyről kedden néhány fotót is megosztott Facebook-oldalán:


Szerdán ismét hármas fokozatúra erősödött a Dorian hurrikán, amely jelenleg óránként 170-180 kilométeres széllökésekkel ostromolja az amerikai partokat.

Christina Koch amerikai űrhajós felvétele a Dorianról az Atlanti-óceán felett. Kép: MTI/EPA/NASA/Christina Koch

A vihar csütörtökön, várhatóan minden eddiginél nagyobb áradásokkal csap le az Egyesült Államok keleti partvidékére – írja az MTI. A hurrikán korábban a Bahama-szigetek 29 lakott szigetének csaknem mindegyikén végigsöpört. A hurrikánnak eddig 21 halálos áldozata van. Florida mellett már elhaladt a vihar.

Címlapkép: MTI/EPA/NASA/Christina Koch

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.