Unatkozom

Döbbenet: lenyelt egy Nokia 3310-est, majd rémülten értesítette a kórházat

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.07 | 12:18

Egy 33 éves koszovói férfi lenyelt egy régi 3310-es telefont, aztán rémülten értesítse a legközelebbi kórházat. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

123rf

Kicsit idősebbek talán emlékeznek rá, hogy a 2000-es évek elején milyen menőnek számított a Nokia 3310-es telefon. Sokszor még ma is hivatkozunk rá, hiszen a készülék nagyon strapabíró volt, sokáig kitartott az akkumulátor, és mindenki elszórakozott a Snake című játékkal.

Egy koszóvói férfinak majdnem az életébe került a 3310-es lenyelése.

Sajnos a News18 cikkéből nem derül ki, hogy a férfi miért nyelte le a telefont, de valószínűleg oka volta rá. Mindenesetre miután lenyelte a készüléket, az három részre esett a testében, ezért is volt olya nehéz eltávolítani. Az orvosokat leginkább az aggasztotta, hogy a telefon akkumulátora esetleg felrobban a férfi testében, vagy az abban található vegyi anyagok kifolynak belőle. Az ugyanis azonnal a férfi halálát okozta volna.

Az orvosok egyébként endoszkóppal vették ki a férfiből a Nokia telefont, úgy, ahogy lenyelte, tehát a száján keresztül. A műtét csak nem két órán át tartott, és minden simán ment. A férfi, Skender Telaku a Facebookon osztotta meg a képeket az testéből kivett telefontról.

A képek alapján a készülék a Nokia 3310-es új, 2017-ben megjelent kiadása

A bejegyzéshez tartozó videót csak erős gyomorral rendelkező olvasóinknak ajánljuk!

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Divat
Elérkezett a bokacsizmák ideje!
  • szerző:nuus
  • 2022. 11. 24.