Unatkozom

Ez a lány zseniálisan trollkodta meg a repülőtéri poggyász szabályokat

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.19 | 11:18

Az összes ruháját magára vette. És ez szabályos. #ExcessBaggageChallengeAccepted

Illusztráció: 123rf.com

Jó, jó, tudjuk, hogy a sok csomag nehéz, többet fogyaszt tőle a repülőgép, és ha túlsúy van, az veszélyes a repülésre. A repülőtársaságok csomag szabályaitól kiver a víz minden utazót. Szemétkedő, lehúzó, átláthatatlan az egész, szívesen kerülnénk el, ha lehetne.

A Fülöp-szigetektől származó Gel Rodriguez megtalálta a megoldást. Extra csomag nélküli repülőjegyével legfeljebb 7 kilós bőröndöt vihetett fel a repülőre, de ő 9 kilónyi csomaggal érkezett.

“Nem akartam megfizetni túlsúlyos poggyász díját, mert csak két kilogramm plusz volt benne”

– mondta Gel a VICE-nak. Nem jött zavarba, magára vette gyakorlatilag az összes ruháját, a pólókat, a nadrágokat, és a csomag tömege 9 kilóról 6,5 kilogrammra csökkent.

Hősünk Gel Rodriguez – Fotó: Facebook

Azt is hozzátette, hogy ha tudta volna, hogy ekkora sikere lesz, akkor menőbb pózba vágja magát a fotóhoz. A kép alatt fél nap után már 33 ezer like, és 20 ezer megosztás volt, ami mutatja, hogy sokak szemében hős lett a reptéri alkalmazottakkal kiszúró Rodriguez. Bizony ezzel a megoldással simán átment az ellenőrző kapun, mivel a rajtad lévő ruhák mennyisége nem szabályozható. Ki is talált egy új kihívást, ezentúl a jó reptéri csomag trollkodások az #ExcessBaggageChallenge néven futhatnak majd.  Azért nem ismételné meg újra a kalandot, mert a rengeteg ruha nehéz, és nagyon meleg volt a gépen. Nekünk a hősünk lett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.