Unatkozom

Erre se sokat kellett várni: gyűrűnek is gyönyörű az új iPhone 8

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.24 | 13:58

Az embereknek két nagy típusa van, az egyik használni, a másik pedig szétrombolni akarja az aktuálisan épp legfrissebb iPhone-t. Most az utóbbira mutatunk egy példát.

Patrick Adairnek van egy furcsa mániája, mégpedig, hogy mindenből gyűrűket csinál. Természetesen az új iPhone 8 sem kerülhette el a sorsát, a srác, akit nevezzünk most extrém ékszerésznek, alig várta, hogy ő is szerezzen magának egyet, de nem azért, hogy aztán használatba vegye, hanem hogy nagynyomású vízsugárral felszeletelje, és aztán műgyanta segítségével alakítsa gyűrűvé az okostelefont. Ha éveket spóroltál az új iPhone-ra, akkor ezt inkább csak orvosi felügyelet mellett nézd meg:

Making a Ring out of an iPhone 8

My Website: https://patrickadairdesigns.com/ Instagram: https://goo.gl/Awvokb Facebook: https://goo.gl/9R3TTX This week Patrick Adair Designs a ring made from a brand new iPhone 8. This was made possible by the waterjet channel cutting the iPhone for us. Be sure to check out their video and giveaway of a ring made from an iPhone 7: http://bit.ly/2wNyfPq Thanks for watching my dudes!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló