Unatkozom

Michael Moore Tom Hanks-et akarja a következő elnöknek

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.14 | 19:34

A Kóla, puska, sült krumpli rendezője azt javasolja a Demokratának, hogy ők is kezdjenek celeb politikusokban gondolkodni. El is árulta, szerinte ki lehetne a befutó 2020-ban.

(fotó: Frederick M. Brown/Getty Images)
(fotó: Frederick M. Brown/Getty Images)

A dokumentumfilmes máris kijött a Trumpland című mozival, ami a választásokat foglalja össze, ezzel kapcsolatban adott interjút a CNN-nek, ahol arról is beszélt, hogy a Demokrata Pártnak 2020-ban már egy hírességet kellene indítania a választásokon. A republikánusoknak már többször bejött, hogy egy, a politikában korábban teljesen járatlan celebritással nyertek, ilyen volt Ronald Reagan elnökként, vagy Arnold Schwarzenegger, mint kaliforniai kormányzó. De Donald Trump is inkább volt híresség eddig, mint politikus.

A demokratáknak nem is lenne nehéz dolguk, hiszen a művészvilág nagy része őket támogatja. Michael Moore szerint csak keresni kell valakit, akit szeretnek az emberek, kellően intelligens, és érdeklődik a politika után. Olyan híres demokrata szimpatizánsok, mint például Oprah vagy Tom Hanks szerinte tökéletesek lennének 2020-ra.

Kanye West már bejelentette, hogy indul, ha nem akarják, hogy ő nyerjen, mindkét oldalnak össze kell szednie pár épkézláb jelöltet addig.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló