Állatvilág

Szolnok lakott része mellett videózták le a fekete párducot – ijesztően nagy

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.09 | 18:48
  • trendindex: 2

A fekete párduc ezúttal Szolnok mellett mászkált, videó is van róla.

Szolnok és Újszász között, a lakott területhez nagyon közel tűnt fel a hírekből ismert fekete párduc. Both Zoltán vadállatbefogót ismerősei értesítették, videóval is bizonyítva az észlelést. A láthatóan nem kis testű, darabosan mozgó, izmos fekete állatot most nagyon közelről tudták levideózni – írja a Blikk, ahol két videót is láthatsz az állat új feltűnéséről. “Épp most haladtak arra kocsival az ismerőseim.

Még én is néztem egy nagyot, pedig ezzel foglalkozom.

Ha bárkiben kétely merült volna fel, hogy a most már majdnem egy hónapja Magyarországon kóborló állat vajon csak egy jól meghízott fekete macska vagy egy párduc, ez a 100-150 méterről készült videó kétséget kizáróan bemutatja, hogy az utóbbi. Ez nem egy kövér macska, ekkora állatot én sem gyakran látok” – mondta el Both Zoltán.

Szólt ismerőseinek, azonnal riasszák a 112-t, amit meg is tettek.

A szakemberek a helyszínre vonultak és ezt mondták a Blikknek: „Az Ön által kérdezett esetről 2022. január 9-én bejelentés érkezett a rendőrségre. A helyszíni nyomok nem támasztják alá nagytestű ragadozó mozgását, de a bejelentés és a rendelkezésre álló felvétel alapján a rendőrség vizsgálja a körülményeket.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló